Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 22 Μάϊου

Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του
Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 22η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

3 ζώδια ευνοούνται σήμερα

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα σήμερα, μια όψη που παραπέμπει στην ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο στη ζωή μας. Όσο ο έλεγχος περιορίζεται στον ίδιο μας τον εαυτό τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Αν όμως επιχειρήσουμε να αποκτήσουμε έλεγχο πάνω και στους άλλους, τότε μιλάμε ξεκάθαρα για χειριστικά παιχνίδια. Η όψη αυτή είναι δυνατή για να είμαστε αποφασιστικοί στη ζωή μας, να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει, να απαλλαγούμε δια παντός από μια κακή συνήθεια. Επηρεάζει θετικά Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους με γενέθλια τις πρώτες ημέρες των ζωδίων τους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια στις πρώτες 3 μοίρες. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο, ωθώντας την προσοχή μας σε σχέσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και προβλήματα κυρίως πρακτικά που πρέπει να επιλύσουμε, αλλά ίσως συναντάμε αντιστάσεις από άτομα που ενδιαφέρονται μόνο για το συμφέρον τους ή για το πώς θα παίξουν παιχνίδια εξουσίας με τους άλλους, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα – Ευκαιρίες για εφαρμογή και υλοποίηση

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας, ο εσωτερικός δυναμισμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές ενέργειες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εξελιχθούν οι συνεργασίες ομαλά, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό.

Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, όσο πιο συντονισμένες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Τα ζευγάρια θα καταφέρουν να περάσουν ευχάριστα, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι ανανεωτικές αποκαλύψεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, εσωτερική πειθαρχία. Οι ενέργειες θα είναι συντονισμένες και όχι επιπόλαιες ή σπασμωδικές, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις, ταχτοποιήσεις, συμφωνίες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, η εσωτερική τους ένταση και η ανάγκη τους για ανεξαρτησία ενδεχομένως να τους οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην εσωτερική ισορροπία και στις προσωπικές σχέσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας και ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει μέσα στη μέρα. Από την άλλη μπορεί να δέχεστε προκλήσεις από συνεργάτες ή από άτομα που έχουν επιρροή στα επαγγελματικά σας. Προς το βράδυ μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με το σύντροφο σας ή ένα φίλο, όχι όμως σε κάτι καινούριο αλλά ίσως σε κάτι που κρατάτε μέσα σας καιρό και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Ίσως είστε θυμωμένοι καιρό με κάτι που δεν το έχετε εκφράσει ή διαχειριστεί.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό αλλά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σκιάζει τη μέρα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με έναν τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Παρόλα αυτά, αν δεν είστε σίγουροι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και σαφώς προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα συναισθήματα σας και να εκλογικεύσετε μια κατάσταση από το να αφήνεστε στο θυμό ή την ένταση να σας παρασύρει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε. Οι βραδινές ώρες είναι σχετικά πιο θετικές αν θέλετε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση ή να δώσετε τέλος σε μια κατάσταση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό στη διάρκεια της μέρας, αλλά η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνει απαιτητικές κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Σαφώς δεν είστε μάντης για να ξέρετε τι έχει ο άλλος στο μυαλό του κι επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως πάντως από το να σπάτε το κεφάλι σας να δείτε για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Ενδεχομένως να μην σας αφορά καν και να σχετίζεται με κάτι δικό του. Αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει διάθεση να συζητήσει μαζί σας ό,τι τον απασχολεί κοιτάξτε το πρόγραμμα σας και αφήστε του χρόνο. Τις βραδινές ώρες μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος

Δεν είναι δύσκολο όταν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος με ενσυναίσθηση να χαλάει η διάθεση σου όταν συμβαίνουν τόσα πολλά και απαιτητικά δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν συμβαίνουν σε σένα τον ίδιο. Η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Καρκίνοι σκιάζει λίγο τη διάθεση σας, ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει. Κοιτάξτε αν μπορείτε πρακτικά να βοηθήσετε σε κάτι, προστατέψτε όσο μπορείτε τον εαυτό σας κι όσους αγαπάτε και κρατήστε το ηθικό ψηλά όσο κι αν φαίνεται δύσκολο.

 

Λέων

Είναι περίεργες αυτές οι μέρες και κάποιες φορές όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις οι παρεξηγήσεις ελλοχεύουν. Σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική. Ίσως αντί να τους υποδείξετε πώς μπορούν να κάνουν κάτι, να δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά να κάνουν ελαφρύτερο το φορτίο τους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τα όρια σας σήμερα γενικότερα. Προσοχή σε μια ερωτική σχέση η οποία φαίνεται να είναι δελεαστική αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες.

Παρθένος

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε όλους αγαπητοί μου Παρθένοι, οπότε βγείτε από αυτή την ουτοπία τουλάχιστον σήμερα ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς. Ό,τι κι αν κάνετε κάποιος θα θέλει περισσότερα ή θα τα θέλει διαφορετικά καμωμένα και στο τέλος μένει μόνο ο θυμός. Εσείς κάντε αυτό που μπορείτε και έχετε να προσφέρετε είτε αφορά τους στενούς συνεργάτες σας είτε κάποιο προϊστάμενο και μην μπαίνετε στη διαδικασία της αποδοχής ή μη των άλλων. Από το να χάσετε κι άλλο χρόνο εξηγώντας ή δικαιολογώντας, βρείτε μια άλλη δραστηριότητα να εκτονώσετε την ενέργεια και τα αρνητικά σας συναισθήματα. Το βράδυ θα είναι πιο ήρεμο.

Ζυγός

Όσο κι αν θα επιθυμούσατε να έχει η μέρα περισσότερες ώρες ώστε να τα προλαβαίνετε όλα και πάλι το πιθανότερο είναι να γεμίζατε ασφυκτικά το πρόγραμμα σας. Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας, αλλά το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα και τάση για εκνευρισμούς και θυμό, τον οποίο να εκδηλώσετε με λάθος τρόπο σε αγαπημένα σας πρόσωπα είτε είναι ο σύντροφός σας είτε ένα σας παιδί αν είστε γονείς.

Σκορπιός

Η Τετάρτη σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της, παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις σας σάς περιμένουν ακόμη κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μολονότι θα μπορούσατε να μπείτε στη διαδικασία να αναβάλλετε ή να αποφύγετε να κάνετε κάποια πράγματα, καλύτερα να μην το κάνετε γιατί αφενός θα τα βρείτε μπροστά σας κι αφετέρου θα τα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας να σας δημιουργούν άγχος. Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε. Σήμερα το απόγευμα προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει πώς θα το εκφράσετε, ειδικά αν αφορά κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ένα συγκάτοικο ή κάποιο άτομο που συνδέεστε συναισθηματικά.

Τοξότης

Πολλές φορές δεν χρειάζεται κάτι να σας πιέσει εξωτερικά για να νιώθετε «κάπως». Υπάρχουν και τα εσωτερικά άγχη και προβλήματα που συσσωρεύετε καιρό και μπορεί να σας ζορίσουν ψυχολογικά ή είναι η σκέψη όλων όσων πρέπει να κάνετε που σας αγχώνει. Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα και καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς. Αν σας γίνει κάποια πρόταση είτε από φίλους είτε από συνεργάτες, φανείτε λίγο συντηρητικοί στο να βιαστείτε να πείτε «ναι» και πάρτε τον χρόνο σας να το σκεφτείτε. Επειδή είναι μια απαιτητική μέρα για την επικοινωνία και εύκολα μπορεί να χαθεί ο έλεγχος και να υψωθούν οι τόνοι τις απογευματινές ώρες προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε.

Αιγόκερως

Σε κυμαινόμενα επίπεδα η ενέργεια και η διάθεση σας σήμερα αγαπητοί μου Αιγόκεροι, καθώς μπορεί να ξεκινάτε με ορμή και διάθεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να κάνετε κάτι ή να παρατάτε αυτό που ξεκινήσατε με ενθουσιασμό το πρωί. Προσπαθήστε να δουλέψετε ή να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας με ένα πιο μετριασμένο ρυθμό, ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας φορτώνουν με δικές τους ευθύνες και άλλοι κι όλο αυτό να σας δημιουργεί παράλληλα και εκνευρισμό. Αν και συνήθως δεν αντιδράτε με νεύρα και μπορείτε να ελέγξετε αυτά που λέτε, ίσως σήμερα να μην τα καταφέρετε. Από την άλλη μπορεί να βιώνετε παιχνίδια εξουσίας στον χώρο της δουλειάς ή ένας οικονομικός παράγοντας να σας πιέζει ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό σε κόντρα με το ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά μπορεί τα πλάνα που έχετε ή το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει να μην σας βγαίνει με τον τρόπο που θέλετε, κυρίως αν εξαρτάται κι από άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε είναι οι φίλοι σας. Μην το παίρνετε όμως προσωπικά, καθώς η μέρα δεν ευνοεί τις συνέργειες, τις ομαδικές προσπάθειες και με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να προκύπτουν και χειριστικά παιχνίδια ή παιχνίδια εξουσίας σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε και ευέλικτοι. Βασιστείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Ακόμη αν έχετε κανονίσει κάτι με το σύντροφο ή τους φίλους σας το βράδυ και τελευταία στιγμή σας το αναβάλλουν μην κακιώσετε μαζί τους.

Ιχθύες

Η Τετάρτη δεν είναι η ευκολότερη μέρα για να οργανώσετε τα πάντα με ακρίβεια και να περιμένετε να βγει το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Μπορεί εσείς να έχετε όλη την καλή διάθεση, αλλά απρόβλεπτοι παράγοντες να μπαίνουν στη μέση και να σας βγάζουν εκτός του χρονικού πλαισίου που έχετε ορίσει. Αντί να αγχώνεστε όμως και να πιέζετε περισσότερο τον εαυτό σας μη βάζετε χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Από την άλλη, οι όψεις σήμερα μπορεί να σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις για την καριέρα ή και την κατεύθυνση της ζωής σας γενικότερα, αλλά το παρελθόν δεν αλλάζει φίλοι μου. Απλά σκεφτείτε πώς μπορεί να αποφύγετε στο μέλλον να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ