Κώστας Βουτσάς: Τι συνέβη με το μνήμα του – Γιατί βρέθηκε σπασμένος


Λύθηκε το μυστήριο με το τάφο του αγαπημένου ηθοποιού

Με συνοπτικές διαδικασίες αποκαταστάθηκε η ζημιά στον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε προχθές στην οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού η είδηση πως κάποιοι έσπασαν το μνήμα όπου αναπαύεται, οι άνθρωποι του δήμου κινητοποιήθηκαν άμεσα για να το επιδιορθώσουν.

voutsas22054

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε μια εκταφή σε τάφο που βρίσκεται δίπλα σε αυτόν του αξέχαστου σταρ με αποτέλεσμα να σπάσει σε ένα σημείο από τη μία πλευρά του. Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου που ασχολήθηκε με την αποκατάσταση της ζημιάς εξέδωσε χθες σχετική ανακοίνωση (με φωτογραφία!), σημειώνοντας πως το μνήμα του Κώστα Βουτσά δεν έχει πια κανένα θέμα. «Οι υλικές ζημιές που παρατηρήθηκαν στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά προήλθαν από προγραμματισμένη εκταφή σε εφαπτόμενο τάφο.

Η Υπηρεσία του Α’ Κοιμητηρίου, όταν έλαβε γνώση του συμβάντος, ανέλαβε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την άμεση αποκατάσταση του μνήματος. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τους οικείους του αποθανόντα και τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις ενέργειες που έγιναν ώστε η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

voutsas220541
O τάφος του Κώστα Βουτσά μετά την αποκατάσταση των ζημιών

Την πληροφορία για την αποκατάσταση της ζημιάς επιβεβαίωσε στην «Espresso» και η Σάντρα Βουτσά, σημειώνοντας πως «το μνήμα είναι εντάξει» με την ίδια να αναρτά χθες στο Instagram και μια φωτογραφία του πατέρα της, με αφορμή τη γιορτή των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, γράφοντας: «Χρόνια παραδεισένια, ΚωνσταντίνεΜας λείπεις, μπαμπά μου…»

Πηγή: Εφημερίδα Espresso



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ