Το τέλειο tip που κάνουν οι Γαλλίδες με το makeup! (vid)


Η Violette είναι το girl crush μας. Εκτός αυτού είναι η global beauty director της Estee Lauder και Γαλλίδα. Που σημαίνει ότι έχει συγκεντρωμένα πάνω της όλα εκείνα που θέλουμε να γίνουμε και κυρίως την διάθεση να τα μοιραστεί μαζί μας. Α! Και το expertise!

Πριν αρκετό καιρό η ίδια γύρισε μια σειρά από βίντεο με beauty μυστικά των Γαλλίδων, μεταξύ των οποίων και αυτό το τέλειο για το οποίο θα διαβάσεις εδώ: πώς να απλώνεις το makeup σου όπως οι Γαλλίδες! Σύμφωνα με την Violette, πρέπει να φροντίζουμε κυρίως το δέρμα μας και σε δεύτερο χρόνο να κάνουμε μακιγιάζ. Δεν καλύπτουμε όλη την επιδερμίδα μας αλλά τοποθετούμε τοπικά makeup στα σημεία που θέλουμε και έπειτα το κάνουμε πιο smooth με τα δάχτυλά μας. Η Violette δεν απλώνει ποτέ μα ποτέ makeup στην μύτη της. Όπως λέει, είναι το κέντρο του προσώπου μας και μπορεί να έχουμε κάποιες φακίδες που θέλουμε να παραμείνουν εμφανείς. Επίσης, ακριβώς επειδή είναι το κέντρο και είναι γυμνό από ίχνος μακιγιάζ, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουμε καθόλου makeup και στο υπόλοιπο πρόσωπο και πως έχουμε γεννηθεί με αυτή την αλαβάστρινη επιδερμίδα!

Εναλλακτικά, αν νιώθεις ανασφάλεια, ένα πολύ ωραίο tip είναι να απλώσεις makeup σε όλη την επιφάνεια και έπειτα με ένα χαρτομάντιλο και να σβήσεις την κορυφή της μύτης.ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ