Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτή είναι η αγαπημένη βραδινή συνήθεια του γιου του


Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δημόσιας δέσμευσής του στο πάρτι στον κήπο του Μπάκιγχαμ αυτής της εβδομάδας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ άφησε να ξεφύγει μια αξιολάτρευτη λεπτομέρεια σχετικά με τη ρουτίνα του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Λούις πριν τον ύπνο.

Ο 41χρονος διάδοχος του θρόνου φιλοξένησε πριν λίγες μέρες στους κήπους του Μπάκιγχαμ την ετήσια εκδήλωση μαζί με τους ξαδέρφους του, πριγκίπισσα Eugenie, πριγκίπισσα Beatrice, Peter Phillips, Zara Tindall και Mike Tindall. Δυστυχώς, η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς αυτή τη στιγμή αναρρώνει από τη θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά μαζί του ήρθε ο συγγραφέας Rowan Aderyn μέλος του ιδρύματος Homewards του William, το οποίο στοχεύει στην καταπολέμηση των αστέγων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Rowan χάρισε στον Πρίγκιπα ένα αντίγραφο του βιβλίου του, Homewards and William και εκείνος έδειξε τον ενθουσιασμό του.

«Το δώρο ήταν κάτι που ο Γουίλιαμ εκτιμούσε πολύ», αναφέρει το Us Weekly, προτού πει στον συγγραφέα ότι ανυπομονούσε να μοιραστεί το βιβλίο με τον γιο του Λούις. «Αυτό είναι υπέροχο, τόσο εμπνευσμένο», είπε ο Γουίλιαμ. «Θα το διαβάσω αυτό στον Λούις απόψε την ώρα του ύπνου».

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμ αναφέρει ένα βιβλίο με το όνομά του όταν πρόκειται για τα παιδιά του, καθώς ο βασιλιάς είναι υπέρμαχος του να διαβάζει στα παιδιά του πριν τον ύπνο. Πίσω στο 2020, ο περιχαρής μπαμπάς εντόπισε ένα αντίγραφο του Room on the Broom της Τζούλια Ντόναλντσον κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε παγωτατζίδικο της Νότιας Ουαλίας, προτού παραδεχτεί: «Το διάβαζα στα παιδιά μας όλη την ώρα», αναφέρει η Daily Mail.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ