Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 23 Μάϊου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 23η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ευνοείται ο ρομαντισμός

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό σχηματίζοντας τις πρωινές ώρες αντιθέσεις με την Αφροδίτη και τον Δία, δημιουργώντας τάση για υπερβολές στις σχέσεις μας. Σήμερα το απόγευμα Αφροδίτη και Δίας θα συναντηθούν εξάλλου μεταξύ τους σε μια σύνοδο στην τελευταία μοίρα του Ταύρου. Στις 10:24 θα σχηματίσει την τελευταία της όψη, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα βγει για μια ώρα περίπου σε φάση κενής πορείας. Στις 11:24 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους. Το τρίγωνο εκτός ζωδίου της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα μας κάνει κάπως ανήσυχους, μπερδεμένους, αλλά και με μια τάση να ωραιοποιούμε τα πράγματα. Ευτυχώς την κατάσταση σώζει το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που γειώνει την κατάσταση. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Τοξότης στοχεύει ψηλά, ρίχνει το βέλος του μακριά και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να κάνουμε σιγά-σιγά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε, αλλιώς μπορεί να διασπείρουμε την ενέργεια μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα χωρίς να ολοκληρώνουμε κάτι. Διεθνείς σχέσεις, εξωτερική πολιτική, ανώτατη εκπαίδευση, τουρισμός και η εργασία που σχετίζεται με αυτόν, οι αεροπορικές εταιρείες και τα μακρινά ταξίδια, αλλά και τα θέματα της οικονομίας που συνδέονται με τα παραπάνω θέματα είναι κάποιοι από τους τομείς που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Το βράδυ η Αφροδίτη αφού σχηματίσει σύνοδο με τον Δία, την πιο τυχερή όψη της μέρας, και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, την πιο ρομαντική όψη της μέρας, θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους – Καινούργιες γνωριμίες, ανανεωτικές επαφές

Ο Δίας που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, διαίσθηση, κατανόηση, αποδοχή. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 17 Ιουνίου, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και δικτύωση, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις κατά συνέπεια και τις προσδοκίες.

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ρομαντικές διαθέσεις. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις.

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το συναίσθημα με τη λογική. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Σήμερα φυσά αέρας ανανέωσης με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η Πανσέληνος δεν είναι δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, την επαγγελματική εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε, να κάνετε όνειρα για μακρινά ταξίδια, να σκεφτείτε χωρίς να αυτοπεριορίζεστε πώς θα θέλατε να διαμορφωθούν οι εξελίξεις στο μέλλον.

Ταύρος

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια κάποια άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη. Η Σελήνη σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας θα σταθεροποιήσει κάπως το συναίσθημα σας. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος φόβου. Το βράδυ η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις σχέσεις. Σημαντική είναι και η σχέση με το δικηγόρο, με το λογιστή μας, κλπ. Μια σχέση λοιπόν θα σας απασχολήσει περισσότερο ή μια σχέση θα φτάσει σε ένα σημείο καμπής που θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να συνεχίσει να υφίσταται. Οι αλλαγές μολονότι δεν σας τρομάζουν, από την άλλη δημιουργούν αρχικά αστάθεια στη διάθεσή σας μέχρι να ολοκληρωθούν. Αν διαπραγματεύεστε μια συμφωνία, αν κάνετε συζητήσεις επισημοποίησης μιας σχέσης, τότε η Πανσέληνος αυτή θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση. Ακόμη και στο δυσάρεστο σενάριο μιας ρήξης να θυμάστε ότι είναι μόνο για το καλό και την πρόοδο σας. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιό σας φέρνοντας ακόμη περισσότερη χαρά και θετικές στιγμές.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα πραγματοποιείται μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τη δουλειά, τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, τις επαφές με τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε κάποιες ώρες παραπάνω ή να προχωρήσετε σε προετοιμασία ενός επαγγελματικού στόχου. Μπορεί να αποφασίσετε αλλαγές στον τρόπο ή στα μέσα που δουλεύετε. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να έχετε μια καλύτερη φυσική κατάσταση και να ξεκινήσετε διατροφή ή άσκηση. Αν θέλετε να χάσετε βάρος είναι ιδανικό να ξεκινήσετε τώρα διατροφή γιατί θα κάνει την προσπάθεια σας πιο εύκολη. Σε αυτό συναινεί και η Αφροδίτη που θα προχωρήσει στους Διδύμους το βράδυ.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Τοξότη θα είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι, μέχρι και τη μέρα της Πανσελήνου. Έτσι ακόμη κι αν δεν έχουν βρεθεί οι λύσεις που θέλετε σε αυτά που σας πιέζουν θα έχετε περισσότερο κέφι. Η Πανσέληνος αυτή προσφέρεται για φλερτ, για γνωριμίες, αλλά και αν είστε γονείς για να έχετε περισσότερο χρόνο να διαθέσετε στα παιδιά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα φλερτ, ενώ θα είστε και πιο δημιουργικοί στον τρόπο που δουλεύετε. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί προς το παρόν να σας δημιουργήσει λίγη ανησυχία, αλλά μη βιάζεστε γιατί μπορεί να βρεθούν λύσεις παρακάτω. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στην κοινωνική αλλά και την προσωπική σας ζωή.

Παρθένος

Από το πρωί κι έπειτα θα είστε λίγο πιο ανήσυχοι και μπορεί κάποια ζητήματα οικογενειακά ή της δουλειάς να σας απασχολήσουν ή να χρειαστούν την προσοχή και τη φροντίδα σας. Οι σημερινές όψεις της Πανσελήνου, της Αφροδίτης και του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσουν μεγαλύτερη σύγχυση ή ωραιοποιήσεις σε κάποιες σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και μπορεί να φέρει αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, πιθανώς όμως και της δουλειάς. Σήμερα προσπαθήστε συνειδητά να αποφύγετε άτομα που ξέρετε ότι απομυζούν την ενέργεια σας. Προφυλάξτε τα όρια σας. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας δημιουργώντας κάποια διλήμματα στις επαγγελματικές σας επιλογές.

Ζυγός

Μολονότι η επιρροή της Σελήνης από τον Τοξότη είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας, η Πανσέληνος φορτώνει το πρόγραμμα σας ιδιαίτερα και θα υπάρχει ένα επικοινωνιακό αλαλούμ στη μέρα. Βέβαια μέσα σε όλα μπορεί να μάθετε και κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα αποδειχτούν πολύ βοηθητικές για σας, γι’ αυτό να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Μπορεί να υπάρχουν διαπραγματεύσεις, προτάσεις, απόφαση για συμφωνίες ή μεγαλύτερη πίεση σε πνευματικό επίπεδο. Το αποψινό βράδυ μπορείτε να κανονίσετε κάτι πιο διασκεδαστικό στο σπίτι σας, να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία ή μια σειρά και να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από απόψε άλλωστε θα έχετε ακόμη ένα βοηθητικό παράγοντα, την έλευση της Αφροδίτης στους φιλικούς σας Διδύμους.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας για να σχηματίσει τις απογευματινές ώρες την Πανσέληνο του Μαΐου. Αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να φέρει αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, αλλά μην πάει το μυαλό σας σε αρνητικά σενάρια. Θα μπορούσε να προκύψει και μια αύξηση ή μια σημαντική ανταμοιβή σε αυτή τη φάση γι’ αυτό μην απογοητεύεστε. Πιθανώς να έχετε και μια ωραία οικονομική πρόταση για συνεργασία την οποία πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Μολονότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερο σας, κάποιες φορές είναι απαραίτητες για να προοδεύσετε. Περαιτέρω ενίσχυση στα οικονομικά θα σας προσφέρει η Αφροδίτη από τους Διδύμους.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σάς κάνει πιο ενεργητικούς αλλά και πιο πρόθυμους να έχετε τη θέση του πρωταγωνιστή στη μέρα. Βλέπετε η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και αφορά εσάς τους ίδιους, τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας, τους νέους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή σας. Μια Πανσέληνος στο ζώδιο μας είναι ένας μοχλός πίεσης για να κάνουμε αλλαγές στη συμπεριφορά και να πετάξουμε από τη ζωή μας μοτίβα σκέψης και δράσης που δεν μας εξελίσσουν. Κάποιες φορές και σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ο σκοπός είναι να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και στόχους και να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε πάνω στην αυτοβελτίωση σας. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους δίνοντας έμφαση στην προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις.

Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο γίνεστε πιο κυκλοθυμικοί, πιο εσωστρεφείς και ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κούραση. Μην πάτε κόντρα σε αυτό που νιώθετε και προσπαθήστε να μην φορτώσετε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες το πρόγραμμα σας σήμερα. Μπερδέματα και ασυνεννοησία θα είναι πιο έντονα σήμερα το μεσημέρι και σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες ώρες για να κάνετε πολύ σοβαρές συζητήσεις. Η Πανσέληνος μπορεί να δείχνει ένα πιο έντονο παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό δε σημαίνει όμως ότι γίνεται κάτι εις βάρος σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση σήμερα. Προς αυτή την κατεύθυνση σας πάει και η Αφροδίτη που παίρνει θέση στους Διδύμους το βράδυ.

Υδροχόος

Η διάθεση σας αλλάζει καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη κι ελαφραίνει κάπως την ατμόσφαιρα παροτρύνοντας σας να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που σας δίνουν περισσότερη ικανοποίηση, αλλά και με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Όμως τις απογευματινές ώρες που σχηματίζεται η Πανσέληνος η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως πιο φορτισμένη, γι’ αυτό προσέξτε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε αν δε θέλετε να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Ακόμη είναι μια μέρα που πιθανώς να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, αλλά μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Το βράδυ η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους φέρνοντας περισσότερη τύχη στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να αναστατώσει λίγο τη διάθεση σας και να σας κάνει πιο ανήσυχους και νευρικούς. Κάποια θέματα που αφορούν στην καριέρα ή μια επιλογή που έχετε κάνει σε θέματα επαγγελματικά ενδεχομένως να σας αγχώσει και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις σήμερα. Αφήστε καλύτερα τις σημαντικές σας αποφάσεις να τις λάβετε αργότερα. Φυσικά μπορεί να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο, την οποία καλά θα κάνετε να σκεφτείτε γιατί μπορεί να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας στην οικογένεια και τα θέματα του σπιτιού.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ