Πένθος στο νοσοκομείο Χανίων: Έφυγε από τη ζωή αγαπητή ιατρός


Χανιά: Στο πένθος έχει βυθιστεί το νοσοκομείο Χανιών για την απώλεια μίας αγαπημένης γιατρού

Η ιατρός (αναισθησιολόγος) Σεβαστή Χατζηκώστα απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 52 ετών. Η θανούσα εργαζόταν στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο.

Φίλοι και συνάδελφοι την αποχαιρέτησαν, ενώ συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης, Δημήτρη Αγαπίου, ο οποίος έγραψε στα social media:

«Σέβη μου το πολύ πρόωρο και τελευταίο ταξίδι της Ζωής σου, αποτελεί περίτρανο παράδειγμα ότι η Ζωή, δυστυχώς έχει στιγμές που είναι άδικη, δεν υπολογίζει ούτε ότι αφήνεις πίσω ένα παιδί.

Σε θυμάμαι από τα χρόνια που κάναμε Αγροτικό, πάντα με ενδιαφέρον για την γνώση και αστείρευτη την διάθεση για προσφορά σε ασθενείς αλλά και καλοπροαίρετη διάθεση για συνεργασία με όλους όσους από εμάς δούλευες μαζί. Μεγάλο θα είναι και το κενό που θα αφήσεις και στο Νοσοκομείο μας στα Χανιά που τόσα σου προσέφερε αλλά και τόσο αγάπησες και αποφάσισες να υπηρετήσεις.

Σεβαστή Χατζηκώστα Θα μείνεις για πάντα αποτυπωμένη στην μνήμη μου, με βαση την καλοσύνη του χαρακτήρα σου, όσο και το γεμάτο και ευδιάθετο χαμόγελο σου σε όλες τις συνθήκες.

Καλό ταξίδι θα πω, νιώθοντας παντελώς αδύναμος και με πόνο ψυχής. Λυπάμαι…

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου».

Μάλιστα, σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΚΑΒ Χανίων:

«Μια μεγάλη απώλεια για τα Χανιά και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων η απώλεια της εκλεκτού συναδέλφου Αναισθησιολόγου Σέβη Χατζηκώστα. Ένας άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο, με όρεξη για δουλειά, πάντα να βοηθήσει το συνάνθρωπο και ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους μας! Καλό ταξίδι Σέβη!

Η κηδεία της θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά, το Σάββατο στις 11 π.μ.».

Με πληροφορίες από flashnews.gr, cretalive.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ