Euroleague – Ολυμπιακός: H ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού


Στο πλαίσιο του Final 4 της Euroleague, ο Ολυμπιακός βρίσκεται αντιμέτωπος με μια από τις δυνατότερες ομάδες της Ευρώπης, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλο που η αναμέτρηση μπορεί να θεωρείται ως “remake” του περυσινού τελικού στη Κωνσταντινούπολη, ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν επιδιώκει ρεβάνς. Αντίθετα, ο Μπαρτζώκας και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου εκφράζουν την πίστη τους στην ομάδα και την αφοσίωσή της προς τη φανέλα.

Ο Παπανικολάου υπογραμμίζει την ανάγκη να επικεντρωθούν στο μέλλον, αγνοώντας τα προηγούμενα αποτελέσματα, και επισημαίνει την ανυπομονησία του για τη σπουδαία αναμέτρηση. Με τη συμμετοχή δύο ελληνικών ομάδων στο Final 4, αποτελείται μια ευκαιρία να αποδειχθεί η αξία του ελληνικού μπάσκετ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με πνεύμα μάχης και πίστη στην ομάδα τους, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αποδεικνύοντας πως η καρδιά ενός πρωταθλητή χτυπά πάντα δυνατά.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το κανάλι μετάδοσης του ημιτελικού του Final 4

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα στις 22:00 στο Βερολίνο, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού αγώνα του Final 4 της Euroleague. Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι του Novasports Prime HD.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ