Χάιντι Κλουμ: Η «ασορτί» εμφάνιση με την καλλονή κόρη της στις Κάννες


Η Χάιντι Κλουμ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση με την 20χρονη κόρη της Λένι σε λαμπερό πάρτι στις Κάννες

Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της Λένι έδειχναν απίστευτες καθώς παρευρέθηκαν στο πάρτι amfAR Cannes Gala σε γνωστό ξενοδοχείο στις Κάννες. Το 50χρονο τοπ μόντελ και η 20χρονη κόρη της, επέλεξαν ασορτί σύνολα, καθώς φορούσαν και οι δύο φορέματα με φούντες για τη λαμπερή βραδιά

Η Γερμανίδα καλλονή επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα το οποίο συνδύασε με ένα κομψό λευκό blazer. Η κριτής του σόου «Αμερική Έχεις Ταλέντο» πρόσθεσε στο κομψό της σύνολο ένα ζευγάρι γόβες και ένα λευκό clutch. Η κόρη της Λένι έκανε τα «φλας» να αστράψουν με ένα φούξια στράπλες μίνι φόρεμα καθώς πόζαρε στο πλευρό της διάσημης μητέρας της Το νεαρό μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα διαμαντένιο κολιέ.

Η Λένι είναι κόρη της Χάιντι και του πρώην συζύγου της, του επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε, 73 ετών, αλλά καθώς εκείνος είχε έδρα το Λονδίνο και εκείνη το Λος Άντζελες, δεν ‘έβλεπαν ο ένας τον άλλον. Το TMZ ανέφερε για πρώτη φορά το 2018 ότι η Λένι και ο Φλάβιο είχαν επανασυνδεθεί με τη βοήθεια των γονιών της. Τώρα φαίνεται ότι βλέπονται πότε πότε.

Τα αδέρφια της Λένι είναι ο Lou, 14 ετών, ο Johan, 17, και ο Henry, 18 ετών και πατέρας τους είναι ο μουσικός Seal, 60 ετών. Ο Seal υιοθέτησε τη Λένι το 2009 και παραμένουν κοντά μέχρι σήμερα. Η Χάιντι είναι σήμερα παντρεμένη με τον κιθαρίστα των Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της στο μόντελινγκ, η Λένι έχει κάνει καμπάνιες για τον οίκο Dior και έχει ήδη κοσμήσει αρκετά εξώφυλλα περιοδικών. Στα βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice Awards στο Λος Άντζελες τον Μάρτιο του 2023, η μητέρα της είπε στο People ότι είναι «πολύ περήφανη» για την κόρη της.

«Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου και το μόντελινγκ. Ταυτόχρονα σπουδάζει και κάνει και τον… ζογκλέρ κιόλας» είχε πει για να περιγράψει την πολυσχιδή της προσωπικότητα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ