Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τη διεκπεραιώτρια – Βγαίνει από τη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 5.000 ευρώ


Σε βίντεο έχει καταγραφεί επιχειρηματίας που κατήγγειλε το κύκλωμα των εφοριακών να φτάνει στην Εφορία κρατώντας έναν φάκελο

Φωτογραφίες ντοκουμέντο που υπάρχουν στη δικογραφία φαίνεται η διεκπεραιώτρια να βγαίνει από την Εφορία κρατώντας ένα φάκελο στα χέρια.

Τον συγκεκριμένο φάκελο, όπως έχει προκύψει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ φέρεται να της τον παρέδωσε νωρίτερα η διευθύντρια της εφορίας της Χαλκίδας και περιείχε 5.000 ευρώ. Το στιγμιότυπο που μπορείτε να δείτε είναι από τις 15 Μαΐου.

Παράλληλα, σε βίντεο έχει καταγραφεί επιχειρηματίας που κατήγγειλε το κύκλωμα των εφοριακών να φτάνει στην Εφορία κρατώντας έναν φάκελο.

Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο με τα φακελάκια στους εφοριακούς

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σπείρα των εκβιαστών εφοριακών που δραστηριοποιούνταν σε διευκολύνσεις, πράξεις ή παραλείψεις διαδικασιών, εφοριακής αρμοδιότητας, καθώς και σε εκβιάσεις επιχειρηματιών, προκειμένου να λαμβάνουν χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται επιχειρηματίας να φτάνει στη ΔΟΥ Χαλκίδα με έναν άσπρο φάκελο, ο οποίος είχε μέσα χρήματα, και να τον παραδίδει στο κύκλωμα των εφοριακών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ