Τζένιφερ Λόπεζ: Απαγόρευσε όλες τις ερωτήσεις για τον Μπεν Άφλεκ και τον γάμο τους


Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλησε να παραμείνει επαγγελματίας στη διάρκεια της περιοδείας της για τη νέα της ταινία «Άτλας».

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια απαγόρευσε όλες τις ερωτήσεις που έχουν σχέση με τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ. Σύμφωνα με το TMZ, το Netflix προειδοποίησε όλους τους δημοσιογράφους ότι οι προσωπικές ερωτήσεις δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές.

Μόνη της σε όλες τις πρεμιέρες

Η Λόπεζ, που περπάτησε μόνη της στα κόκκινα χαλιά σε όλες τις πρεμιέρες της ταινίας που παρευρέθηκε, έδωσε συνεντεύξεις Τύπου μόνο μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Σίμου Λιου και Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, ενώ ο 52χρονος Άφλεκ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Ο λογιστής 2», που ενδεχομένως να ήταν και ο λόγος που απουσίαζε από όλες τις πρεμιέρες.

Το «μπλόκο» της Λατίνας σταρ στις προσωπικές ερωτήσεις ήρθε μετά την έντονη φημολογία για προβλήματα στον γάμο με τον ηθοποιό που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα, αλλά και την αποκάλυψη ότι το ζευγάρι δεν ζει κάτω από την ίδια στέγη, ενώ στο Μεξικό, ένας δημοσιογράφος την ρώτησε ευθέως αν έχει χωρίσει, με την ίδια να μην απαντά και να του λέει «Ξέρεις καλύτερα».

Ο Μπεν Άφλεκ «έχει λογικευτεί»

Και ενώ η Λόπεζ απέφευγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για τον γάμο τους, ο σύζυγός της εθεάθη να βγαίνει από εστιατόριο στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, ωστόσο παρόλο που φορούσε τη βέρα του, πηγή που μίλησε στην Page Six δήλωσε ότι «έχει λογικευτεί» για τον γάμο του με την Λόπεζ και ξέρει ότι το διαζύγιο είναι η μόνη λύση. «Αν υπήρχε τρόπος να πάρει διαζύγιο για λόγους προσωρινής τρέλας θα το έκανε» δήλωσε η ίδια πηγή και πρόσθεσε «Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ένας εφιάλτης και έχει λογικευτεί τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψει όλο αυτό».

Οι φήμες για το διαζύγιο Λόπεζ – Άφλεκ ξεκίνησαν όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν συνόδευσε την σύζυγό του στο Met Gala, ενώ για διάστημα μεγαλύτερο του ένα μήνα, το ζευγάρι, μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε φωτογραφηθεί μαζί. Έκτοτε η 54χρονη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν θεαθεί μαζί σε αρκετές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης και της παρουσίας τους στην θεατρική παράσταση της κόρης του Άφλεκ.

Να σημειώσουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επανενώθηκαν το 2021, μετά τον αρραβώνα και τον χωρισμό τους το 2004, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ