ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Τσιγκρίνσκι. Ένα μήνα εκτός ο Χουλτ


Επιβεβαιώθηκε η θλάση του Νίκλας Χουλτ και έτσι ο Σουηδός μπακ θα μείνει εκτός, για περίπου ένα μήνα ακόμη, ενώ ελπίδες υπάρχουν πλέον για τη συμμετοχή του Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έβγαλε μετά από καιρό, το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Αντίθετα, ο Νίκλας Χουλτ θα χάσει τόσο το συγκεκριμένο ματς, όσο και τα επόμενα για την Ένωση, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν θλάση αριστερού προσαγωγού δευτέρου βαθμού και έτσι, αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα.Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

«Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκε ο Νίκλας Χουλτ, έδειξαν θλάση αριστερού προσαγωγού δευτέρου βαθμού, με τον ποδοσφαιριστή να συνεχίζει τη θεραπεία του.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (19.30) με τον Ολυμπιακό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ