Κέιτ Μίντλετον: Θα είναι «άφαντη» όλο το 2024 – Εξετάζει νέο μήνυμα για τη μάχη της με τον καρκίνο


Νέες ανησυχίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν θα εμφανιστεί ξανά δημόσια μέσα στη χρονιά

Η Kέιτ Μίντλετον μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μια ανώνυμη πηγή είπε στη «Daily Beast» ότι το ημερολόγιο της Κέιτ Μίντλετον για το έτος είναι «άδειο», προσθέτοντας ότι «δεν θα απέκλειαν ένα ακόμη μήνυμα μέσω βίντεο που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα «δεν θα εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο του έτους» και «περιβάλλεται» από την οικογένειά της, καθώς συνεχίζει μια πορεία προληπτικής χημειοθεραπείας έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο στις αρχές του έτους, βασιλικές πηγές και φίλοι της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Οουίλιαμ αποκάλυψαν στο Daily Beast. Η Κέιτ και η οικογένειά της αναμένεται να περάσουν την επόμενη εβδομάδα, που είναι σχολικές διακοπές, στο εξοχικό της ίδιας και του Ουίλιαμ στο Κτήμα Σάντριγχαμ. Οι γονείς της, με τους οποίους είναι πολύ κοντά, θεωρείται βέβαιο ότι θα την επισκεφτούν επίσης

Ο Ουίλιαμ αναμένεται να αφιερώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς η βασιλική οικογένεια είπε ότι θα αποσυρθεί από κάποιες δεσμεύσεις για να μην αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τις πρόωρες γενικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο που προκηρύχθηκαν αυτήν την εβδομάδα και θα πραγματοποιηθόύν στις 4 Ιουλίου.

Πηγή κοντά στην πριγκίπισσα είπε ότι δεν περιμένουν να δουν την Κέιτ ξανά σε οποιοδήποτε ρόλο δημόσιας προβολής μεσοπρόθεσμα, προσθέτοντας ότι το πιθανότερο είναι πως θα απουσιάζει από τη δημόσια ζωή για το υπόλοιπο του έτους. «Πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται στο σχεδιασμό πρέπει να γνωρίζουν τι κάνουν πολύ νωρίτερα. Μου λένε ότι το ημερολόγιο της Kέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς» αποκάλυψε.

Ερωτηθείς πώς θα αντιμετωπίσει το Παλάτι την αναπόφευκτη αναζωπύρωση των θεωριών συνωμοσίας και τις εικασίες που θα προκαλούσε μια παρατεταμένη απουσία , η πηγή της Daily Beast είπε: «Δεν θα απέκλεια άλλο ένα μήνυμα βίντεο που θα ενημέρωνε τη χώρα για την υγεία της. Αυτός αποδεικνύεται ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατηθούν μακριά οι συνωμοσιολόγοι».

Ένας φίλος της Κέιτ και του Γουίλιαμ είπε στο The Daily Beast: «Το κλειδί για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους άγχος και απλώς να συνεχίσει το έργο της που δεν είναι άλλο από το να γίνει καλύτερα. Θα πάνε στο Σάντριγχαμ τη στιγμή που θα κλείσει το σχολείο».

Οι οικείοι της λένε ότι η Κέιτ προτίμησε να στηριχθεί και να εμπιστευτεί την οικογένειά της παρά τον κύκλο φίλων της, πολλοί από τους οποίους θα είναι στον γάμο του Δούκα του Ουέστμινστερ τον επόμενο μήνα, μαζί με τον σύζυγό της που είναι κουμπάρος. Είπαν: «Ο κύκλος των έμπιστων είναι μικροσκοπικός. Έχει περιτριγυριστεί από την Κάρολ και τον Μάικλ, την αδερφή της Πίπα και τον αδερφό της Τζέιμς που είναι προφανώς εκεί για εκείνη. Είναι μια απίστευτα δεμένη οικογένεια και η Κέιτ αισθάνεται απόλυτη αυτοπεποίθηση βασιζόμενη σε αυτούς. Ήταν εκεί για δεκαετίες και δεν την απογοήτευσαν ποτέ».

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την τελευταία φορά που η Kέιτ εμφανίστηκε δημόσια και το Παλάτι μπορεί πράγματι να κρίνει απαραίτητο να δώσει μια άλλη ενημέρωση – είτε μέσω βίντεο είτε μιας πιο παραδοσιακής δήλωσης – εάν η Kέιτ πρόκειται πραγματικά να παραμείνει αόρατη για πολλούς ακόμη μήνες.

Η Κέιτ αποκάλυψε τη διάγνωσή της με καρκίνο σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου, λέγοντας ότι αρχικά πίστεψε οτι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική, αλλά ανακάλυψε την αλήθεια μετά από επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο και επακόλουθες εξετάσεις που αποκάλυψαν ότι ο καρκίνος – απροσδιόριστου ακόμη είδους – ήταν παρόν.

Η Κέιτ είπε ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια της προληπτικής χημειοθεραπείας, η οποία ξεκίνησε στο τέλος Φεβρουαρίου, και είπε ότι χρειαζόταν να αφιερώσει χρόνο για να εξηγήσει την κατάστασή της στα τρία παιδιά της. Ήταν «απίστευτα δύσκολοι μήνες για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ, κάτι για το οποίο είμαι τόσο ευγνώμων», είπε η Κέιτ.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι η Κέιτ βρισκόταν σε «μονοπάτι ανάκαμψης». Η ίδια η πριγκίπισσα είπε ότι είναι καλά «και δυναμώνει κάθε μέρα». «Παρακαλώ μην χάνετε την πίστη ή την ελπίδα, δεν είστε μόνοι», είπε η Κέιτ, απευθυνόμενη απευθείας στους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο.

Επίσημα οι συνεργάτες της αρνήθηκαν να σχολιάσουν στη Daily Beast πότε θα εμφανιστεί η Κέιτ δημόσια ή αν εργάζεται από το σπίτι, αλλά ένας οικείος της είπε: «Η πριγκίπισσα συνεχίζει την ανάρρωσή της στο σπίτι. Χρειάζεται ακόμη χώρο και χρόνο για να δώσει προτεραιότητα στην ιδιωτικότητά της, όπως είπε στο βίντεό της». Σίγουρα θα δόσει έμφαση στην οικογένειά της την επόμενη εβδομάδα, με το κλείσιμο του σχολείου των παιδιών της



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ