JLo: Έκανε μπάρμπεκιου με φίλους στη βίλα των 60 εκατ. δολαρίων – Έφαγε μόνος ντελίβερι ο Μπέν Άφλεκ


Ο Μπεν Άφλεκ παρήγγειλε ντελίβερι την ώρα που η JLo διασκέδαζε με φίλους, καθώς φουντώνουν οι φήμες ότι o γάμος του με την Τζένιφερ Λόπεζ…πάει στα βράχια.

Ο Μπεν Άφλεκ φωτογραφήθηκε χθες Παρασκευή (24/5) με τη βέρα στο δάχτυλό του, εν μέσω φημών ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου. Ο 51χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν ντυμένος κάζουαλ και καλοξυρισμένος και παρά το γεγονός οτι η JLo δεν ήταν παρούσα, η βέρα του έδειξε ότι οι δυο τους είναι ακόμα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον.

Εν τω μεταξύ, η ποπ σταρ μοιράστηκε ένα βίντεο το πρωί της Παρασκευής όπου εμφανίζεται να πίνει κοκτέιλ Delola με τους φίλους της κατά τη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή της έπαυλης των 60 εκατομμυρίων δολαρίων όπου συνήθιζε να μένει με τον Μπεν. Ο ίδιος παρήγγειλε πίτσα ντελίβερι στο σπίτι που νοικιάζει για 100.000 δολάρια το μήνα και είναι κοντά στην πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Όπως έγινε γνωστό ο Μπεν Άφλεκ είχε ειδικό ρόλο στη βοήθεια της JLo καθώς γύριζε τη νέα της ταινία Atlas, η οποία βγήκε στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου. Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο συμπρωταγωνιστής της Λόπεζ, Στέρλινγκ Μπράουν, αποκάλυψε: «Κάθε τόσο, ο Μπεν διάβαζε τις γραμμές για τον Σμιθ, έναν χαρακτήρα της ταινίας που σκηνοθετεί ο Μπραντ Πέιτον»

Ο Μπράουν συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι οι νεόνυμφοι – ακόμα πολύ ερωτευμένοι – νομίζω ότι ήθελε απλώς να ακούσει τη φωνή του. Και μερικές φορές, οι αντιδράσεις που είχε ήταν επειδή άκουγε τη φωνή του συζύγου της». Ο Άφλεκ και η Λόπεζ φέρεται να έχουν απομακρυνθεί λόγω της διαφορετικής τους άποψης για την προβολή και τη δημοσιότητα, καθώς εκείνη έβγαλε στο φως οικείες λεπτομέρειες του αναζωπυρωμένου έρωτά τους στο ντοκιμαντέρ της Prime Video που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Η Λόπεζ φέρεται να έχει απαγορεύσει ερωτήσεις για τον Άφλεκ κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών εμφανίσεων της για το Atlas, καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε εικασίες και φήμες. Σύμφωνα με το TMZ, τα μέσα ενημέρωσης ενημερώθηκαν επίσης ότι η Λόπεζ θα συμμετείχε μόνο σε ομαδικές συνεντεύξεις με τους συμπρωταγωνιστές της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Μεξικό, ένας δημοσιογράφος ρώτησε την τραγουδίστρια για τις φήμες χωρισμού. Η Λόπεζ — που φορούσε τη βέρα της — γέλασε με την ερώτηση πριν πει στον άνδρα δημοσιογράφο: «Εσύ ξέρεις καλύτερα»

Η Λόπεζ έχει χωρίσει τρεις φορές. Ο πρώτος γάμος της τραγουδίστριας ήταν με τον Κουβανό ηθοποιό Ojani Noa, 49 ετών, το 1997. Διήρκεσε 11 μήνες. Παντρεύτηκε ξανά με τον χορογράφο Cris Judd, 54 ετών, το 2001. Χώρισαν το 2003. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Marc Anthony, 55 ετών, το 2004 και υποδέχτηκαν τα δίδυμα Max και Emme, 16 ετών, κατά τη διάρκεια του 10χρονου γάμου τους. Χώρισαν το 2011 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2014.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ