Mέγκαν Μαρκλ: Το δαχτυλίδι αρραβώνων της πρώτο στη λίστα με τις περισσότερες αναζητήσεις


Mέγκαν Μαρκλ: Το δαχτυλίδι αρραβώνων της «έκπτωτης» δούκισσας του Σάσεξ, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες αναζητήσεις στον κόσμο

Πέρασαν περισσότερα από έξι χρόνια από την πρόταση γάμου του πρίγκιπα Χάρι στη Mέγκαν Μαρκλ, το δαχτυλίδι αρραβώνων τους όμως εξακολουθεί να προσελκύει την προσοχή. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Βρετανού κοσμηματοπώλη Ramsden’s Jewellery, το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της Δούκισσας του Σάσεξ εξακολουθεί να είναι το πιο περιζήτητο δαχτυλίδι αρραβώνων διασημοτήτων παγκοσμίως.

Αυτή η έρευνα, η οποία εξέτασε δεδομένα για τον παγκόσμιο όγκο αναζητήσεων τους προηγούμενους 12 μήνες, αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι της οδήγησε σε 51.283 αναζητήσεις κατά μέσο όρο κάθε μήνα. Δεύτερο στη λίστα είναι το διάσημο δαχτυλίδι από ζαφείρι και διαμάντια που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η κουνιάδα της Μέγκαν, Κέιτ Μίντλετον με 22.100 παγκόσμιες αναζητήσεις ανά μήνα, κατά μέσο όρο . Τα δαχτυλίδια αρραβώνων διασημοτήτων όπως η Millie Bobby Brown, η Hailey Bieber και η Megan Fox ήρθαν στη δεύτερη και τρίτη θέση, ολοκληρώνοντας τα πέντε κορυφαία δαχτυλίδια με τις περισσότερες αναζητήσεις.

Ο πρίγκιπας Χάρι συνεργάστηκε με τους Cleave and Company, τους κοσμηματοπώλες της βασίλισσας Ελισάβετ, για να σχεδιάσουν το δαχτυλίδι αρραβώνων της Mέγκαν. Το δαχτυλίδι διαθέτει ένα κεντρικό διαμάντι από την Μποτσουάνα, ένα μέρος με μεγάλη σημασία για το ζευγάρι, που σηματοδοτεί τις πρώτες ημέρες του ειδυλλίου τους. Τον Νοέμβριο του 2017, ο Χάρι είπε στο BBC κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι επέλεξε να ενσωματώσει τα κοσμήματα της μητέρας του στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν ως μέσο για να εγγυηθεί την επιρροή της καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής τους πορείας. Η Μέγκαν έχει αποκαλέσει δημόσια το δαχτυλίδι «όμορφο» και «απίστευτο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ