Άντα Λιβιτσάνου: «Την πρώτη εβδομάδα ήμουν σοκαρισμένη»


Η ζαχαροπλαστική είναι η μεγάλη της αγάπη. 

Η Άντα Λιβιτσάνου έκανε ένα όνειρό της πραγματικότητα.

Από πότε ξεκινά η σχέση σου με τη ζαχαροπλαστική;

«Από πολύ μικρή. Η πρώτη προσπάθεια να φτιάξω κάτι μόνη μου ήταν στα 12 μου χρόνια. Θυμάμαι ότι έκανα ένα κέικ σοκολάτα-βανίλια και μάλιστα πέτυχε! Το δοκίμασα πρώτη εγώ, όπως κάνω μέχρι σήμερα με όλα τα γλυκά που φτιάχνω»

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά;

«Ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Ήταν ένα όνειρο μου. Με την προτροπή του συζύγου μου και φίλων, το πήρα λίγο πιο σοβαρά. Όλα τα πράγματα που κάνεις χρειάζονται μια δόση τρέλας, οπότε μάλλον είχαμε αρκετή εκείνη την εποχή. Το τολμήσαμε και τώρα κοντεύουμε τα πέντε χρόνια»

Έχει έρθει ποτέ κάποια στιγμή που να το μετάνιωσες;

«Την πρώτη εβδομάδα ήμουν σοκαρισμένη. Έρχονταν οι πελάτες και αγόραζαν τα γλυκά κι εγώ έπρεπε να τα ξαναφτιάξω! Τα πρώτα δυόμισι χρόνια το μαγαζί  το δούλευα μόνη μου στην κουζίνα. Υπήρξε πολλή κούραση και μεγάλη επένδυση σε χρόνο. Τώρα πια έχω βοηθούς. Είμαστε τρία κορίτσια στην παρασκευή»

Όταν ήσουν μικρή, έμπαινες στην κουζίνα με τη μαμά σου;

«Πάντα μου άρεσε και κοίταζα τι γινόταν στην κουζίνα. Και τώρα μαγειρεύω. Δεν είναι ότι κάνω μόνο ζαχαροπλαστική, απλά βρίσκω μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη δημιουργία των γλυκών. Το μαγαζί έχει τη φήμη και τη γραμμή της εικαστικής ζαχαροπλαστικής. Ασχολούμαστε πολύ με μοντελισμό και ζαχαρόπαστα. Έχουμε γίνει γνωστοί γι»αυτό» αποκάλυψε στο Gala.

Άντα Λιβιτσάνου: «Την πρώτη εβδομάδα ήμουν σοκαρισμένη»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ