Νίκι Μινάζ: Έξαλλοι οι φαν της για την ακύρωση της συναυλίας στο Μάντσεστερ – «Είμαι πολύ θυμωμένη»


Νίκι Μινάζ: Εξοργισμένοι είναι οι θαυμαστές της Αμερικανίδας ράπερ με την ακύρωση της συναυλίας στο Μάντσεστερ.

Η Αμερικανίδα ράπερ Νίκι Μινάζ συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών και οι θαυμαστές της εξοργίστηκαν όταν η συναυλία της στην αρένα Co-op Live του Μάντσεστερ ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Η ράπερ, στιχουργός, ηθοποιός και μοντέλο από το Τρινιντάντ συνελήφθη ως ύποπτη για εξαγωγή μαλακών ναρκωτικών προτού της επιβληθεί πρόστιμο και της επιτραπεί να συνεχίσει το ταξίδι της, ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία. Ωστόσο, δεν έφτασε έγκαιρα στο Μάντσεστερ για τη συναυλία της το Σάββατο, η οποία αναβλήθηκε την ώρα που περίπου 20.000 θαυμαστές ήταν στην αρένα και την περίμεναν να ανέβει στη σκηνή.

Μεταξύ αυτών ήταν η Ιμοτζεν Πόουπ, 18 ετών, από το Newton-le-Wilows στο Mέρσεισάιντ, η οποία είπε ότι ήταν «αρκετά θυμωμένη». «Ξόδεψα 150 λίρες για το εισιτήριό μου και πήρα μια μέρα άδεια για αυτό, και καθίσαμε εκεί για περίπου τρεις ώρες περιμένοντας και μας είπαν ότι δεν θα γίνει, είπε. «Είμαι έξαλλη».

Ο Έλις Ντέι, 17 ετών, από το Τσεσάιρ, είπε ότι ήταν «απόλυτα συντετριμμένος». «Ήρθαμε εδώ, περάσαμε όλη μέρα προετοιμαζόμενοι, για να δούμε να συμβαίνει αυτό.
«Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας και ξοδεύουμε τα χρήματά μας και μας λένε την τελευταία στιγμή ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί».

Οταν έμαθαν οι θαυμαστές οτι η σταρ δεν πρόκειται να ανέβει στη σκηνή, ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες στην αρένα του Μάντσεστερ, πριν αποσυρθούν όλοι. Σύμφωνα με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεδομένα πτήσης, το αεροπλάνο που πιστεύεται ότι μετέφερε τη Μινάζ βρισκόταν ακόμα στο Άμστερνταμ όταν αναβλήθηκε η παράσταση στο Μάντσεστερ. Μια άλλη κάτοχος εισιτηρίου, η Άννα, ταξίδεψε από την Πολωνία με τον φίλο της και είπε ότι είχαν ξοδέψει περίπου 1.000 λίρες για το ταξίδι συνολικά. «Είμαι πολύ θυμωμένη γιατί ο φίλος μου μου έδωσε ένα εισιτήριο για τη συναυλία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», είπε. «Πετάξαμε από την Πολωνία για αυτή τη συναυλία.

Οι πιο πιστοί θαυμαστές της αρνήθηκαν να κατηγορήσουν τη Μινάζ. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια η σταρ είπε ότι βρισκόταν σε ένα κελί φυλακής για πέντε έως έξι ώρες και τελικά έφτασε στο ξενοδοχείο της στο Μάντσεστερ γύρω στα μεσάνυχτα. «Πέτυχαν το σχέδιό τους να μην με αφήσουν να ανέβω σε εκείνη τη σκηνή απόψε», έγραψε στο X, χωρίς να πει σε ποιον αναφερόταν.

«Παρακαλώ δεχθείτε τη βαθύτατη και ειλικρινή μου συγγνώμη. Σίγουρα ήξεραν πώς να με πληγώσουν σήμερα, αλλά και αυτό θα περάσει. Το έχουν κάνει αυτό ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και έχω προσπαθήσει τόσο σκληρά να μην το συζητήσω [επειδή] σας αξίζετε να μαθαίνεται μόνο τα καλά πράγματα. Δεν μου αρέσει να σας εμπλέκω σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει μόνο με ψυχαγωγικούς σκοπούς». Είπε ότι ήλπιζε να ανακοινώσει μια νέα προγραμματισμένη ημερομηνία την Κυριακή, υποσχόμενη ένα «πρόσθετο μπόνους» για όσους έχουν εισιτήριο.

Νωρίτερα, η Mκινάζ κινηματογράφησε μέρος της σύλληψής της, δημοσιεύοντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα του Σαββάτου. Στο βίντεο φαινομενικά ακουγόταν ένας αστυνομικός να της λέει: «Είσαι υπό κράτηση». Εθεάθη να του λέει ότι δεν μετέφερε ναρκωτικά.

Η σταρ της μουσικής δημοσίευσε μια σειρά από μηνύματα στο X. «Μου πήραν τις αποσκευές χωρίς συγκατάθεση», έγραψε σε μία ανάρτηση. Σε ένα άλλο πρόσθεσε: «Αυτό είναι το Άμστερνταμ παρεμπιπτόντως, όπου η μαριχουάνα είναι νόμιμη». Είναι τεχνικά αντίθετη με το νόμο η κατοχή, η πώληση ή η παραγωγή ναρκωτικών στην Ολλανδία. Όμως η χώρα εφαρμόζει μια πολιτική ανεκτικότητας έναντι της πώλησης ή κατοχής μικρών ποσοτήτων ορισμένων ναρκωτικών.

Οι διοργανωτές του Live Nation ανέφεραν: «Η προγραμματισμένη εμφάνιση της Nίκι Μινάζ στο Co-op Live του Manchester το Σάββατο 25 Μαΐου έχει αναβληθεί».
«Τα εισιτήρια θα παραμείνουν σε ισχύ για την επαναπρογραμματισμένη παράσταση που θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

«Παρά τις προσπάθειες της Nίκι να εξερευνήσει κάθε δυνατό τρόπο για να πραγματοποιηθεί το αποψινό σόου, τα σημερινά γεγονότα το έχουν καταστήσει αδύνατο. Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από την ταλαιπωρία που έχει προκαλέσει» Η Mινάζ πρόκειται να συνεχίσει την περιοδεία της στο Μπέρμιγχαμ την Κυριακή και στη συνέχεια να επισκεφθεί το Λονδίνο και τη Γλασκώβη, πριν από μια δεύτερη προγραμματισμένη ημερομηνία στο Μάντσεστερ την Πέμπτη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ