Φαν της Tέιλορ Σουίφτ έκανε live πρόταση γάμου στην αγαπημένη του -To viral στιγμιότυπο στη συναυλία


Μία θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ απαθανάτισε την πρόταση γάμου του φίλου της ενώ έκανε livestram στην περιοδεία της ποπ σταρ με τίτλο «Eras» στην Πορτογαλία 

Είναι μια ιστορία αγάπης και η φαν της Τέιλορ Σουίφτ μόλις είπε το «ναι!». Κατά τη ζωντανή μετάδοση της συναυλίας της ποπ σταρ στην Πορτογαλία στο Estádio da Luz της Λισαβόνας, η Μπεατρίς Σιμόες απαθανάτισε απροσδόκητα τον φίλο της να της κάνει πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Love Story»

Την περασμένη Παρασκευή (24/5) η 23χρονη Σιμόες συνέχισε να κάνει livestream καθώς ο Ρικάρντο Μάτος, 20 ετών, γονάτισε ακριβώς όταν η Σουίφτ τραγουδούσε τους στίχους «Γονάτισε στο έδαφος, έβγαλε ένα δαχτυλίδι και είπε: «Παντρέψου με, Ιουλιέτα, δεν θα είσαι ποτέ μόνη».

«Ήταν μια απόλυτη έκπληξη», λέει η Σιμόες στο PEOPLE μια μέρα μετά την πρόταση, κατά την οποία είπε στον αγαπημένο της ένα σιωπηλό «ναι» ενώ εκείνη έκλαιγε. «Είμαι ακόμα σε απόλυτο σοκ. Ήταν μαγικό και όλοι ήταν τόσο χαρούμενοι».

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια και ξεκίνησε να βγαίνει πριν από τρία χρόνια, ζει μαζί στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Ο Mάτος χρονομέτρησε τέλεια την πρόταση γάμου του στην κοπέλα του, περιμένοντας μέχρι το όγδοο τραγούδι στη λίστα με τα 46 τραγούδια της Swift για να κάνε την πρόταση.

«Συνέχισε να τραγουδά και εγώ απλά έκλαιγα και τον αγκάλιασα», λέει η Σιμόες. Η Σουίφτ συνέχισε να τραγουδά, αγνοώντας τι συνέβαινε στις κερκίδες καθώς ο Μάτος είπε: «Σ’ αγαπώ και αυτό είναι το μόνο που ξέρω πραγματικά. Μίλησα με τον μπαμπά σου, πήγαινε διάλεξε ένα λευκό φόρεμα. Είναι μια ιστορία αγάπης, μωρό μου, πες απλώς «Ναι».

Η 28χρονη Kέρεν Νόιμαν η οποία ήταν επίσης στη συναυλία της 24ης Μαΐου, απαθανάτισε την πρόταση από άλλη οπτική γωνία.«Ένιωσα ζήλια γιατί πήγα με τον επί οκτώ χρόνια φίλο μου την τελευταία φορά και δεν μου έγινε πρόταση», αστειεύεται στο PEOPLE η Νόιμαν από το Τελ Αβίβ. «Έβλεπα αυτού του είδους τις προτάσεις ως παιδί στο διαδίκτυο, οπότε ήταν πολύ συναρπαστικό να το βλέπω να συμβαίνει με τα μάτια μου. Ήταν τρελά χαριτωμένοι και όλοι γύρω μας ενθουσιάστηκαν και ήταν τόσο χαρούμενοι για αυτούς!»

Οι θαυμαστές που παρακολουθούσαν τη ροή της Σιμόες σε όλο τον κόσμο δεν ήταν μόνο σοκαρισμένοι με την πρόταση που μεταδόθηκε ζωντανά, αλλά εξεπλάγησαν επίσης που διατήρησε τη ροή σε όλη την υπόλοιπη συναυλία. «Ακόμα κάνει ζωντανή μετάδοση μετά την πρόταση», αντέδρασε η Elisa Gioia, 39 ετών, από την Ιταλία, στο X (πρώην Twitter).

«Ένιωθα σαν να είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας», λέει η Gioia. «Δεν ξέρω τη μέλλουσα νύφη. Διάβασα τα tweets της πρόσφατα στο X, οπότε την ευχαρίστησα που συνέχισε με τη ζωντανή ροή μετά από αυτή τη μεγάλη στιγμή στη ζωή της.» Όσο για το ζευγάρι θα μετακομίσουν σε ένα μεγάλο σπίτι με τη γάτα τους τον επόμενο χρόνο για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους», αποκαλύπτει η Σιμόες που έχει μία γάτα που ονομάζεται Τίζολο. προσθέτοντας, «Και θα πάρουμε κι άλλες γάτες!»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ