Συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης ο Στέφανος Κασσελάκης


Στη συνάντηση του, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι θα ασκήσουν πίεση στην ελληνική κυβέρνηση ώστε να ακολουθήσει το μονοπάτι της Ισπανίας και να αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στη Δυτική Όχθη με πρώτο σταθμό τη Βηθλεέμ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής και της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Νωρίτερα, συνάντησε τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης.

Στη συνάντηση του, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι θα ασκήσουν πίεση στην ελληνική κυβέρνηση ώστε να ακολουθήσει το μονοπάτι της Ισπανίας και να αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης. Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα πιέσουν και την Ευρώπη, ενόψει των ευρωεκλογών, καθότι είναι μέλος της μεγαλύτερης ευρωομάδας της αριστεράς.

Ο κ. Κασσελάκης συνοδεύεται από την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, τον Τομεάρχη Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η αντιπροσωπεία μεταφέρει μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον Παλαστινιακό λαό, για να σταματήσει η ανθρωπιστική τραγωδία, να απελευθερωθούν οι όμηροι και να υπάρξει κατάπαυση του πυρός.

Τη Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει δεκτός στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Ραμάλα για επαφές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ