Πειραιάς: Ξεσπά η σύζυγος του θύματος – «Ήθελε να δει τα παιδιά να μεγαλώνουν»


Καταπέλτης το βούλευμα για τον δολοφόνο του υπαλλήλου πάρκινγκ στον Πειραιά

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για τον 68χρονο που δολοφόνησε εν ψυχρώ υπάλληλο πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών στον Πειραιά, για ασήμαντη αφορμή.

Ο δράστης -όπως αναφέρουν οι δικαστές που τον παραπέμπουν σε δίκη- σκότωσε τον υπάλληλο του πάρκινγκ με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία. Την ίδια στιγμή ραγίζει καρδιές η σύζυγος του θύματος με τα λεγόμενά της στο Star.

«Είχε όνειρα, ήθελε να δει τα παιδιά του να μεγαλώνουν»

«Ζητάω να κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της στο έπακρο. Πρέπει τα παιδιά να δικαιωθούν, να μπορώ τουλάχιστον όταν μεγαλώσουν να τους πω ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Είναι τρία μικρά, πολύ μικρά παιδιά που ρωτάνε συνέχεια για τον μπαμπά τους. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έχει συμβεί, δεν μπορώ να τους το πω», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του θύματος μετά την έκδοση του βουλεύματος μιλώντας στο Star.

Δολοφονία Πειραιάς: «Εκτέλεσε το έγκλημα με κυνική ηρεμία»

Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου 2023, ο άντρας της εργαζόταν – όπως κάθε ημέρα – στο πάρκινγκ στον Πειραιά.

Ξαφνικά ένας 68χρονος γείτονας διαπληκτίστηκε μαζί του, στη συνέχεια ανέβηκε στο σπίτι, πήρε μία καραμπίνα και επέστρεψε στο πάρκινγκ εκτελώντας εν ψυχρώ τον άτυχο άνδρα.

«Πρόκειται για ένα έγκλημα που αποφάσισε, δρομολόγησε και εκτέλεσε με απόλυτη ψυχραιμία και κυνική ηρεμία χαρακτηρίζοντας την κάθε κίνηση του η τέλεια αποφασιστικότητα», αναφέρει το βούλευμα για τον 68χρονο.

Ο δράστης μετά το έγκλημα ισχυριζόταν ότι έχει απώλεια μνήμης. Οι μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην γειτονιά και τον ενοχλούσαν ακόμα και τα κλιματιστικά από τα καταστήματα. Στο βούλευμα αναφέρεται ότι με το θύμα ήταν στο παρελθόν εριστικός και προκλητικός.

«Ο κατηγορούμενος με τρόπο σαφή μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης, εμφορούμενος από ανθρωποκτόνο δόλο, αποφάσισε, έθεσε σε κίνηση και ολοκλήρωσε το έγκλημά του έχοντας πλήρη αντίληψη και συνείδηση και εκτέλεσε εν ψυχρώ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον υπάλληλο» συνεχίζει το βούλευμα.

Ο 68χρονος είχε πυροβολήσει δύο φορές το θύμα του. Τη δεύτερη φορά του έδωσε τη χαριστική βολή, αφήνοντας τρία παιδιά ορφανά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ