Φρανσουά Ολάντ: Πωλήθηκε έναντι 20.500 ευρώ το «ρόζ» σκούτερ


Το 2014, φωτογραφίες που διέρρευσαν σε μέσα ενημέρωσης, έδειξαν τον τότε πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ να επισκέπτεται την τότε ερωμένη του

Το σκούτερ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για να βγαίνει κρυφά από το Παλάτι Ηλυσίων ώστε να συναντήσει την ερωμένη του, πουλήθηκε σήμερα έναντι 20.500 ευρώ σε δημοπρασία.

Ο αγοραστής, ιδιοκτήτης ενός μουσείου αυτοκινήτων που ονομάζεται “Prestige et collection” στο Ζαλέ, στη δυτική Γαλλία, σχεδιάζει να εκθέσει εκεί αυτό το Piaggio MP3 125.

Το σκούτερ «είναι κομμάτι της γαλλικής ιστορίας. Θα το εκθέσω ανάμεσα στα 120 οχήματα που ήδη κατέχω, τα οποία χρονολογούνται από το 1922 έως σήμερα», είπε ο αγοραστής, ο Ντενίς Μπρεχερέ.

Το 2014, φωτογραφίες που διέρρευσαν σε μέσα ενημέρωσης, έδειξαν τον τότε πρόεδρο Ολάντ με μυστικότητα, οδηγώντας σκούτερ φορώντας το κράνος του, να επισκέπτεται την τότε ερωμένη του και μέλλουσα σύζυγό του, Ζουλί Γκαγιέ, ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό.

Η απατημένη σύντροφος του Ολάντ, Βαλερί Τριερβεγιέ δημοσίευσε λίγο μετά το “Το Merci pour ce moment” ένα δημοφιλές βιβλίο που αποκαλύπτει τη ζωή της στα Ηλύσια Πεδία με τον σοσιαλιστή πρόεδρο, που εξελέγη το 2012.

Η δημοπρασία, που διοργάνωσε η Maison Rouillac στο Château d’Artigny στο Μονμπαζόν και η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά σε περίπου 40 άτομα, διήρκεσε μόλις 10 λεπτά.

Οι διοργανωτές της δημοπρασίας είχαν προσεκτικά εκθέσει το σκούτερ, τοποθετώντας μια μπλε, λευκή και κόκκινη σημαία σε κάθε πλευρά και μια ρέπλικα του Πύργου του Άιφελ, ύψους 5 μέτρων.

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του σκούτερ ήταν όντως η «Προεδρία της Δημοκρατίας», σύμφωνα με τα έγγραφα κυκλοφορίας του οχήματος, το οποίο έχει ήδη καταγράψει 34.000 χλμ, σύμφωνα με τον χιλιομετρητή.

«Είναι η Rolls (Royce) των σκούτερ, αλλά η τιμή του στην αγορά μεταχειρισμένων υπολογίζεται μόλις στα 1.300 έως 4.000 ευρώ», δήλωσε ο διοργανωτής της δημοπρασίας, Εμερίκ Ρουιλά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ