Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δεν έψαχνα να κάνω τηλεόραση»


Είναι μία από τις πιο γλυκές παρουσίες της μικρής οθόνης και καθημερινά μπαίνει στα σπίτια μας μέσω της συμμετοχής της στην κωμική σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Ο λόγος για τη Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την επιλογή της να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Η τηλεόραση σε επέλεξε ή την επέλεξες, δεδομένου ότι είχες κάνει πολλά πράγματα στο θέατρο πριν κάνεις τηλεοπτικές δουλειές;

«Όπως σου είπα και πριν δεν έψαχνα να κάνω τηλεόραση. Με τον Θοδωρή Πετρόπουλο που κάναμε τη σειρά «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» στον ΑΝΤ1, είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο. Τότε είχα ακούσει ότι θα έκανε κάποια σειρά και ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Δεν περίμενα, βέβαια, ότι θα με επέλεγε για τον ρόλο! Μετά, όταν προέκυψε το «Έλα στη θέση μου», πάλι δεν το επιδίωξα. Εκείνη την περίοδο, έκανα τρεις παραστάσεις την ημέρα. Δεν υπήρχε χρόνος, άφησα μία παράσταση για να είμαι στη σειρά»

Για ποιους λόγους την γοητεύει η τηλεόραση;
«Με γοητεύει όλη αυτή η συνύπαρξη των ατόμων που είναι πίσω από τις κάμερες, η καθημερινή επικοινωνία. Είσαι σε μία μεγάλη οικογένεια! Με γοητεύει επίσης το ότι βλέπω την εξέλιξη του ρόλου μου μέρα με την ημέρα μέσα από τα σενάρια που παίρνω στα χέρια μου, οπότε μπορώ κι εγώ να εμβαθύνω καλύτερα. Επίσης, μου αρέσει γιατί σε βλέπει πολύς κόσμος και έρχεσαι κοντά του. Δεν το περίμενα ότι θα βίωνα τόση αναγνωρισιμότητα», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ