Αριθμομηχανή υπολογίζει με πόσους έχεις πάει – Θα δοκιμάσεις;


Αυτή η νέα αριθμομηχανή υποστηρίζει μπορεί να υπολογίσει με πόσους έχεις πάει. Και μάλλον, το αποτέλεσμα (αν τολμήσεις να κάνεις την πράξη) θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που περίμενες. Γιατί;

Το τεστ ανέβηκε από τον οργανισμό Lioyds Pharmacy Online Doctor και σχεδιάστηκε για να προειδοποιεί τους ανθρώπους για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Ειδικότερα, αυτή η νέα αριθμομηχανή υπολογίζει κατά προσέγγιση με πόσους συντρόφους έχεις κάνει έρωτα, και αντίστοιχα με πόσους ανθρώπους έχουν κάνει έρωτα οι σύντροφοι των συντρόφων σου και πάει λέγοντας.

Το νέο εργαλείο σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τους ανθρώπους αλλά και να τους παροτρύνει να χρησιμοποιούν προφυλάξεις, βασίστηκε στη θεωρία πως αν εμείς κοιμόμαστε με κάποιον χωρίς προφυλακτικό, τότε είναι πιθανόν να έχουμε έρθει σε επαφή με όλους όσους έχει κάνει έρωτα ο σύντροφός μας χωρίς προφυλάξεις και ούτω καθεξής.

Για παράδειγμα, η αριθμομηχανή δείχνει πως αν ο μέσος όρος των ατόμων που έχουμε κοιμηθεί είναι 9, τότε ο συνολικός αριθμός των ατόμων με τους οποίους έχουμε έρθει σε “έμμεση επαφή” είναι 3.917.918.

Το εργαλείο προφανώς δεν είναι είναι διαγνωστικό εργαλείο, όπως σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα στον Independent, αλλά παρέχει μια εκτίμηση μετά την εξέταση των ηλικιών και των σεξουαλικών συντρόφων που είχαμε.

Οι ερευνητές πριν καταλήξουν στον αλγόριθμο που βρίσκεται πίσω από την αριθμομηχανή, ρώτησαν 6.000 σεξουαλικά ενεργούς ανθρώπους.

Σε περίπτωση που θέλεις να το δοκιμάσεις, μπορείς να το κάνεις πατώντας εδώ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ