Πανηγυρισμοί και Ενθουσιασμός στην Αθήνα για την Κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό


Κύμα ενθουσιασμού και πανηγυρικών εκδηλώσεων μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που του χάρισε την κατάκτηση της Euroleague για 7η φορά

Το ιστορικό αυτό επίτευγμα σημειώθηκε ύστερα από 13 χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με σκορ 95-80 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, επαναφέροντας την ομάδα στον θρόνο της Ευρώπης.

Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν παραδοθεί στα χρώματα του πρασίνου, με τους πανηγυρισμούς να διαχέονται πέρα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και σε άλλες περιοχές της πόλης. Η πανηγυρική φρενίτιδα είναι εμφανής και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο Twitter, όπου οι φίλαθλοι εκφράζουν τη βαθιά τους ικανοποίηση και ενθουσιασμό για το αποτέλεσμα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συγχαρητηρίων, τονίζοντας τη μεγάλη αυτή στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό. Η εικόνα στους δρόμους είναι ενδεικτική του ενθουσιασμού που έχει προκαλέσει η μεγάλη νίκη, με τους φιλάθλους να κατακλύζουν την Αλεξάνδρας, ενώ πανηγυρισμοί καταγράφονται και σε κεντρικά σημεία όπως το Σύνταγμα και η Ομόνοια.





Τα μηνύματα των πολιτικών για την ιστορική  νίκη του Παναθηναϊκού

Μητσοτάκης: Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό

Σε συγχαρητήρια ανάρτηση προχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός αμέσως μετά τη νίκη.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter: «Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό! Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας την Euroleague!

Θερμά συγχαρητήρια!»

Το μήνυμα Κασσελάκη

«Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα ως εδώ, στην Ιερουσαλήμ», το συγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τον 7ο ευρωπαϊκό της τίτλο. Μια μαγική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ και για τον ίδιο τον σύλλογο. Πρωταθλητές Ευρώπης», γράφει στην ανάρτησή του.

Το μήνυμα Ανδρουλάκη

Με ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχάρη για την κατάκτηση της Euroleague τον Παναθηναϊκό.

«Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το έβδομο κύπελλο πρωταθλητριών στην ιστορία του. Μας κάνατε πολύ περήφανους! Συγχαρητήρια!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το μήνυμα Δένδια

«Θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για τον θρίαμβο επί της Ρεάλ στον τελικό του Euroleague! Αναδεικνύεται ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης στο basketball και γίνεται “επτάστερος”».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο ” Χ ” ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Το μεσημέρι η άφιξη της αποστολής του Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στις 11:00 ώρα Ελλάδας σήμερα (27/5) θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα, στις 13:30 το μεσημέρι. Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας. Το τσάρτερ ήταν προγραμματισμένο ν’ αναχωρήσει στις 10:00 το πρωί.

Αν και υπήρχαν σκέψεις να μετατεθεί για αργότερα η αναχώρηση, ώστε να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού η νύχτα θα είναι… μεγάλη, με τα επινίκια για την κατάκτηση του 7ου τίτλου Euroleague στην Ιστορία του συλλόγου, 13 χρόνια μετά το τελευταίο, στην ΚΑΕ αποφάσισαν να μην προβούν σε αλλαγή της ώρας αναχώρησης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ