Οργή της Αρχιεπισκοπής για fake διαφημιστικό βίντεο με τον Ιερώνυμο στο TikTok


Αυστηρή απάντηση από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το fake βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok το οποίο εμφανίζει τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο να διαφημίζει θεραπεία για την καταπολέμηση της αρθρίτιδας

Οργισμένη η απάντηση έδωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το fake βίντεο που έχει αναρτηθεί στο ΤikTok το οποίο εμφανίζει τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο να διαφημίζει θεραπεία για την καταπολέμηση της αρθρίτιδας και άλλων παθήσεων.

Με ανακοίνωση της η Αρχιεπισκοπή χαρακτηρίζει κακόγουστο, φθηνό και ποινικά κολάσιμο προϊόν, το βίντεο, κατασκευασμένο σε εργαστήρια εικόνας και ήχου.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το βίντεο αυτό αποτελεί βαρύτατα προσβλητική και χυδαία πράξη η οποία πρέπει να τύχει άμεσης απάντησης από τις αρμόδιες αρχές και δη την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών:

«Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι το οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο TikTok και παρουσιάζει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να “διαφημίζει” δήθεν «θεραπεία» για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων αποτελεί τουλάχιστον κακόγουστο, φθηνό και σίγουρα ποινικά κολάσιμο προϊόν κατασκευασμένο σε εργαστήρια εικόνας και ήχου.

Πέραν αυτού βέβαια, η χρησιμοποίηση του προσώπου του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπως και κάθε κληρικού, «εν είδει διαφημιστή προϊόντων», προς εξαπάτηση του κοινού με αποκλειστικό σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους είναι βαρύτατα προσβλητική και χυδαία πράξη η οποία πρέπει να τύχει άμεσης απάντησης από τις αρμόδιες αρχές και δη την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ