Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 27 Μάϊου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 27η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

4 ζώδια θα ταλαιπωρηθούν

Από την προηγούμενη εβδομάδα με τις πλανητικές αλλαγές που είχαμε του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία που πέρασαν στους Διδύμους, βαδίζουμε σε ένα διαφορετικό ενεργειακά τοπίο στο οποίο καλούμαστε να προσαρμοστούμε σιγά σιγά. Σήμερα Δευτέρα η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Υδροχόο. Από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες, που είναι πιο απαιτητική όψη κυρίως για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου που μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ένταση, να γίνουν αποδέκτες χειριστικών συμπεριφορών και να δοκιμαστεί το νευρικό τους σύστημα μέχρι το μεσημέρι. Οι επόμενες όψεις της από το μεσημέρι κι έπειτα είναι πιο συμπαθητικές με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα κι αν μη τι άλλο ό,τι κι αν έχει προκύψει μέσα στη μέρα θα επιλυθεί προς το βράδυ με θετικό τρόπο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο – Συλλογικές δραστηριότητες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, στις συλλογικές δραστηριότητες, δεν θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, αυθορμητισμός, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, προσοχή στην υπεραισιοδοξία.

Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και προσγειωμένα, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση, οι συναναστροφές θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών, δεν αποκλείεται κάποιοι να κάνουν καινούργιες φιλίες.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση και θετική εξέλιξη. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, εύκολη θα είναι η εκδήλωση των συναισθημάτων, δεν θα λείψουν τα ξεκαθαρίσματα και οι υποσχέσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες συνεργασίες και νέες σχέσεις. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για άμεση αλλαγή θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, συγκατάβαση, και διάθεση για συμβιβαστικές ενέργειες, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Δευτέρα είναι πιο επιβαρυμένη, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στο ζώδιο σας δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και να αντιδράσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πολύ πιο αισιόδοξο το βράδυ που θα βοηθήσει να φτιάξει η ψυχολογία σας η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο.

Ταύρος

Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Άρη στον Κριό που θα είναι έντονη μέχρι το μεσημέρι μπορεί να σας κάνει να «βράζετε» και να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης ίσως στον χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. Αν έχετε να παρουσιάσετε κάποια δική σας ιδέα ή να προσπαθήσετε να επιβάλλετε το δικό σας τρόπο δράσης, προτιμήστε τις μεσημεριανές ώρες με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό. Γενικότερα οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και για να περάσετε όμορφα σε μια έξοδο με το σύντροφο ή τους φίλους σας.

Δίδυμοι

Η όψη τετραγώνου της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό είναι πιο έντονη μέχρι το μεσημέρι, δίνοντας ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο πρωινό της Δευτέρας αλλά και βιασύνη. Καταρχάς αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη προσέξτε στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Δύσκολο το πρωινό και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε. Πολύ πιο άνετο το υπόλοιπο της μέρας με τη Σελήνη να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα και στη συνέχεια να προχωρά στον φιλικό σας Υδροχόο δημιουργώντας όλες τις θετικές προοπτικές για ένα ωραίο βράδυ.

Καρκίνος

Η Δευτέρα είναι από τις απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη στον Κριό τις πρωινές ώρες. Έτσι θα υπάρχει μέχρι το μεσημέρι ένα κλίμα έντασης είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβιβαστείτε αν κάτι σας ενοχλεί, όμως σίγουρα προτείνω να μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα. Από το μεσημέρι κι έπειτα που θα αρχίσει η επιρροή των θετικών όψεων της Σελήνης που γίνεται απείρως πιο βοηθητική θα διευκολυνθείτε περισσότερο στις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις. Μην βιάζεστε λοιπόν και μην επιτρέψετε και στους άλλους να σας πιέζουν.

Λέων

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω κονταροχτυπιέται σήμερα το πρωί με τον Άρη στον Κριό, δημιουργώντας μια «εύφλεκτη» κατάσταση στις σχέσεις σας τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σημαντικό και σήμερα να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης εσείς οι Λέοντες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Τα πράγματα εξομαλύνονται ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη πριν εγκαταλείψει τον Αιγόκερω σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, φέρνοντας λύση στο όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσατε νωρίτερα. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνά στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις που θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες.

Παρθένος

Τα δύσκολα σας δοκιμάζουν ακόμη αγαπητοί Παρθένοι και μολονότι η Σελήνη βρίσκεται σε ένα αγαπημένο σας ζώδιο τον Αιγόκερω, το τετράγωνο με τον Άρη μέχρι νωρίς το μεσημέρι μπορεί να σας προβληματίσει κάπως. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και μπορεί αυτοί οι δυο τομείς να είναι η αφορμή για τσακωμούς, έντονες συζητήσεις ή και συσσώρευση θυμού από την πλευρά σας. Ενδεχομένως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή μπορεί να υπάρχουν προθεσμίες που πρέπει να τρέξετε για να είναι όλα έτοιμα. Για κάποιους αυτή η ένταση μπορεί να αφορά και μια προσωπική σχέση, αλλά μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Από το μεσημέρι κι έπειτα φυσά πιο ούριος άνεμος καθώς η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα κι έτσι μπορεί να κανονίσετε μια ωραία έξοδο με τους φίλους σας και να πετάξετε από πάνω σας την ταλαιπωρία της μέρας.

Ζυγός

Απαιτητική και έντονη η Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι και χρειάζεται να αξιοποιήσετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας, για να ξεπεράσετε τα θέματα που προκύπτουν και να ελιχθείτε με χάρη στα εμπόδια που παρουσιάζονται. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε, ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά όχι τουλάχιστον σήμερα και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Και δεν θα βγει κάτι και κινδυνεύετε να φτάσετε σε ρήξεις ακόμη και με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μεσημέρι είναι πολύ πιο θετικό και μάλιστα μπορεί να προκύπτει και μια καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Αργά το βράδυ η Σελήνη θα προχωρήσει στον Υδροχόο ευνοώντας την προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός

Κάθε μέρα και μια έκπληξη ο Μάιος μέχρι το τέλος του, άλλοτε θετικές άλλοτε αρνητικές, όπως σήμερα που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες που επηρεάζει μέχρι νωρίς το μεσημέρι και πολύ πιο θετικές όψεις στην πορεία της μέρας. Η όψη Σελήνης-Άρη δυναμιτίζει την καθημερινότητα σας και προκαλεί τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης, τσακωμών και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις κυρίως στον χώρο εργασίας, περιφρουρήστε την υγεία σας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (π.χ. στον δρόμο). Οι θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στην πορεία θα σας βοηθήσουν από το μεσημέρι κι έπειτα να ξαναβρείτε τα κέφια σας και να έχετε ένα πιο ευχάριστο και χαλαρό βράδυ.

Τοξότης

Με μικτές προδιαγραφές έρχεται η Δευτέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντικρουόμενες όψεις. Η πρώτη αφορά την όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη που είναι πολύ πιο πιεστική τις πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι. Με αυτή την όψη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και σε ζητήματα που σχετίζονται με φίλους, συνεργάτες. Επειδή υπάρχει η τάση για εκνευρισμό και παρορμητικές αντιδράσεις, κοιτάξτε εσείς πώς θα ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Ακόμη αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών, γιατί δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν. Από αύριο θα μπορείτε να ελιχθείτε και να διαπραγματευτείτε καλύτερα. Άρα αξίζει να κάνετε λίγη υπομονή. Το βράδυ είναι πολύ πιο ευχάριστο και σας ανταμείβει για το υπόλοιπο της μέρας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το ζώδιο σας δημιουργεί όψη έντασης με τον Άρη που επηρεάζει μέχρι το μεσημέρι, που κυρίως αφορά τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο κι έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα ή να εκνευρίζεστε κάνοντας την τρίχα… τριχιά. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τους άλλους και κυρίως στον χώρο εργασίας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. Από την άλλη, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκετε με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα νιώθετε πολύ πιο κυκλοθυμικοί. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και με ένταση. Προς το βράδυ οι φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπάτε θα σώσουν την παρτίδα, γι’ αυτό κανονίστε μια έξοδο μαζί τους για να κλείσει η μέρα σας με όμορφο τρόπο.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τον Κριό δημιουργεί μια όψη έντασης με τον Άρη τις πρωινές ώρες σήμερα στήνοντας ένα σκηνικό έντασης και στη δική σας περίπτωση ίσως και παρασκηνίου, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους αλλά και στον τρόπο που τα λέτε μέχρι το μεσημέρι. Φυσικά θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες. Ενδεχομένως κάποιοι να συζητούν πίσω από την πλάτη σας κάποια πράγματα στηριζόμενοι σε μια δική σας επιθετική συμπεριφορά. Όπως και να έχει κοιτάξτε να μαλακώσετε λίγο, δώστε τόπο στην οργή αν υπάρχουν άνθρωποι που σας εκνευρίζουν και εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις. Η μέρα θα τελειώσει βρίσκοντας τη Σελήνη στο ζώδιο σας οπότε επιλέξτε να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει και σας χαλαρώνει για να περάσετε όμορφα το βράδυ σας.

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη μέχρι το μεσημέρι η έμφαση σήμερα είναι στα οικονομικά αγαπητοί Ιχθύες και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις περί οικονομικών. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο που μπορεί να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε. Από την άλλη, αν το θέμα δεν είναι τα οικονομικά μπορεί να είναι συμπεριφορές των συνεργατών σας που είναι πολύ απαιτητικές. Επειδή η επιρροή του Άρη από τον Κριό μπορεί να σας κάνει «χείμαρρους» στα λόγια και μάλιστα με μια κυνική ή επιθετική προσέγγιση ίσως οδηγηθείτε σε τσακωμούς ή ρήξεις. Πολύ πιο ενωτικό και ευχάριστο το κλίμα το απόγευμα που πρέπει να το αξιοποιήσετε για να δείτε φίλους, να κάνετε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ