Οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 στα Γιάννενα.


Η Εθνική Ελλάδας του 2004 θα δώσει φιλικό αγώνα με ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την περιφέρεια της Ηπείρου. Το παιχνίδι θα γίνει στους «Ζωσιμάδες».Το δελτίο Τύπου

Οι πρωταθλητές Ευρώπης 2004 θα δώσουν φιλικό αγώνα με ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την περιφέρεια της Ηπείρου και θα μας χαρίσουν για λίγη ώρα λίγη από την αίγλη του «έπους» του 2004.

Παίκτες όπως οι Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης και Τραϊανός Δέλλας από την ομάδα των Legends και Ξενοφών Γήττας, Λάζαρος Σέμος, Στράτος Γκαρόζης και Γιώργος Σίμος από την ομάδα των επίλεκτων αναμένεται να προσφέρουν ποδοσφαιρικό θέαμα όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.

Το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο προβολής της Ηπείρου και είναι παράλληλο προς τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 16.00 στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports1HD.

Θα προηγηθεί ωριαίο Pre Game Show (15:00) ενώ θα υπάρχει και Post Game Show λίγο μετά το τέλος του αγώνα (18:00). Ο αγώνας καθώς και τα Pre/Post shows θα είναι διαθέσιμα προς όλους στο Web TV καθώς και ελεύθερα σε όλους τους φιλάθλους σε Facebook και YouTube του novasports.gr».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ