Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Για ποιο λόγο φοβούνται τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ


Οι στενές σχέσεις του Χάρι και της Μέγκαν με μέλη της βασιλικής οικογένειας έχει αναστατώσει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν διαλυμένες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια από τότε που παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους, ωστόσο φαίνεται πως έχουν έρθει κοντά με κάποια μέλη του Παλατιού και αυτό έχει ανησυχήσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν αποξενωθεί από τα μεγαλύτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μετά τα σχόλια για τις ζωές τους πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού. Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn ωστόσο δηλώνει ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει σχέσεις με την πριγκίπισσα Βεατρικη και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Ο Quinn τονίζει ότι αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στον αδελφό του, Ουίλιαμ και την Κέιτ. «Για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ μία συμμαχία μεταξύ των Σάσεξ, της Βεατρίκης και της Ευγενίας είναι μεγάλη ανησυχία», είπε στη Mirror.

Τι ανησυχεί τον Ουίλιαμ και την Κέιτ

«Νιώθουν ότι η Βεατρίκη και η Ευγενία αισθάνονται ότι, έχοντας αποτραβηχτεί οι ίδιες από το παλάτι, έχουν περισσότερα κοινά με τον Χάρι και τη Μέγκαν παρά με οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη από το γεγονός ότι η Κέιτ το “βασικό περιουσιακό στοιχείο” της βασιλικής οικογένειας είναι εκτός καθηκόντων όσο συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο». Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Μάρτιο ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία. Έκτοτε έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά της.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, «Το παλάτι ανησυχεί ότι μετά το ταξίδι στη Νιγηρία, ο Χάρι και η Μέγκαν θα πάρουν την πρωτοκαθεδρία απολαμβάνοντας θετική δημοσιότητα, όσο η Κέιτ αναγκάζεται να μένει στο παρασκήνιο».

Παράλληλα ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν στενές σχέσεις με την Βεατρίκη και την Ευγενία από όταν μετακόμισαν στην Αμερική. «Παρόλο που ο Χάρι και η Μέγκαν τρέφουν ελάχιστη συμπάθεια για τον πρίγκιπα Άντριου, έχουν διατηρούν συχνή επικοινωνία με την Βεατρίκη και την Ευγενία, που ήταν απαλλαγμένες από οποιεσδήποτε σχέσεις με την πικρή και οργισμένη περίοδο της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Δεν θα συναντηθούν σύντομα τα δύο αδέλφια

Ο Χάρι ήταν πάντα κοντά με την Ευγενία, η οποία τον έχει επισκεφθεί στις ΗΠΑ, ενώ οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί το Super Bowl το 2022. Βέβαια, μπορεί ο Χάρι να διατηρεί καλές σχέσεις με τις δύο ξαδέλφες του, το ίδιο όμως δεν μπορεί να ειπωθεί για την Κέιτ.

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας αποκάλυψε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να συναντηθεί με τον Χάρι και υποστήριξε ότι δεν έχουν επικοινωνήσει. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μία συνάντηση με τον Χάρι είναι το τελευταίο πράγμα που ο Ουίλιαμ και η Κάθριν χρειάζονται ή θελουν αυτή τη στιγμή».

«Είναι μία φαντασίωση. Δεν αφορά τις συγγνώμες και ποιος είπε τι, αλλά την προστασία της οικογένειάς τους. Η Κέιτ αναρρώνει από τον καρκίνο και αποφεύγουν στρεσογόνες καταστάσεις», είπε η πηγή συμπληρώνοντας ότι «Η ιδέα ότι ο Χάρι και τα παιδιά θα επισκεφθούν το Μπαλμόραλ το καλοκαίρι είναι ευχής έργο. Όλο αυτό είναι πολύ λυπηρό».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ