Εύα Τσάχρα: Ποιος είναι ο άντρας που μονοπωλεί την καρδιά της;


Ταλαντούχα, εντυπωσιακή, χαµηλών τόνων και καταρτισµένη στο αντικείµενό της, τη µουσική, η Εύα Τσάχρα έχει όλο το «πακέτο» για να είναι η αυριανή σταρ του ελληνικού πενταγράµµου και όχι µόνο.

Η εντυπωσιακή ξανθιά καλλιτέχνις µε τη βελούδινη φωνή και τα εκφραστικά µάτια έχει καταφέρει από τα πρώτα κιόλας σόου του «Υour face sounds familiar», που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1, να τραβήξει πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας, παρότι εµφανίζεται πάντα µεταµφιεσµένη στο τηλεοπτικό κοινό.

Κατακτά τις καρδιές των τηλεθεατών µε το ταλέντο της και την υποκριτική της δεινότητα, ακόµη κι όταν κρύβεται κάτω από µια περούκα ή βαρύ µακιγιάζ. Η 29χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια πορεύεται µε σταθερά βήµατα στα επαγγελµατικά της, ενώ ευτυχεί και στην προσωπική της ζωή.

Σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, την καρδιά της έχει κλέψει ένας άντρας του οποίου την ταυτότητα αρνείται πεισµατικά να αποκαλύψει, καθώς δεν θέλει η προσωπική της ζωή να «καεί» από τα φώτα της δηµοσιότητας. Γι’ αυτό και δεν αποκαλύπτει καµία λεπτοµέρεια της σχέσης τους.

Οµως, λίγο πριν ξεκινήσει το σόου του ΑΝΤ1 είχε εκµυστηρευτεί πως ο άντρας που έχει στο πλευρό της ήταν αυτός που την παρακίνησε να λάβει µέρος στο «YFSF». Με σπουδές στο κλασικό τραγούδι, δίπλωµα µονωδίας και αρµονίας από το Ωδείο Αθηνών, αλλά και φοιτήτρια της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, έχει ήδη στο βιογραφικό της σπουδαίες συνεργασίες µε σηµαντικούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράµµου.

Ανάµεσά τους ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Μπάµπης Στόκας, η Λένα Παπαδοπούλου, ο Νίκος Βέρτης και ο Χρήστος ∆άντης, ενώ το 2016, όταν είχε αποχωρήσει από το «The voice» που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, συνεργάστηκε µαζί του για τις επόµενες εµφανίσεις του µε µεγάλη επιτυχία. Μια από τις πιο σηµαντικές στιγµές στην καριέρα της θεωρεί πως είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος που ανέλαβε πέρυσι στη θεατρική υπερπαραγωγή «Mamma mia» στο πλευρό της ∆έσποινας Βανδή, όταν χρειάστηκε να αντικατα-στήσει την επίσης ταλαντούχα Demy.

Οι καλλιτεχνικές της µετοχές εκτοξεύτηκαν, καθώς κατάφερε να ξεδιπλώσει την πολυτάλαντη φύση της στο θεατρικό σανίδι και πλάι σε πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες της χώρας µας. Το σίγουρο είναι πως η Ε. Τσάχρα, που κάθε Κυριακή µάς εκπλήσσει µε τις µιµήσεις της, έχει έρθει για να µείνει…

 Εύα Τσάχρα: Ποιος είναι ο άντρας που μονοπωλεί την καρδιά της;

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ