Μονακό: Ταχύπλοο έπεσε πάνω σε σκάφη και κατέληξε στην αποβάθρα – Βίντεο με «το πιο ακριβό ατύχημα»


Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση στο Μονακό, αλλά αρκετές βάρκες υπέστησαν ζημιές

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μονακό όπου ένα εκτός ελέγχου ταχύπλοο συγκρούστηκε με λέμβο και superyacht γεμάτο καλεσμένους που διασκέδαζαν στο λιμάνι του Μόντε Κάρλο, στο Μονακό.

Πιο συγκεκριμένα, κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που το ταχύπλοο έπεσε πάνω σε δύο άλλα σκάφη που είχαν αγκυροβολήσει κατά μήκος της περίφημης «γραμμής των δισεκατομμυριούχων» του Μονακό κατά τη διάρκεια ενός από τα πιο ιστορικά γεγονότα της Formula 1, το grand prix του Μονακό. Αυτό το βίντεο κυκλοφορεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και το σκάφος σταμάτησε στη μεταλλική αποβάθρα, αφού παραλίγο να πέσει πάνω σε δύο ανυποψίαστους περαστικούς.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση, ανέφερε το Fox Sports, αλλά αρκετές βάρκες υπέστησαν ζημιές ενώ ως «το πιο ακριβό ατύχημα στο Grnad Prix του Μονακό», σχολίασε ένας χρήστης των Μέσων Κοινωνικών Δικτύωσης.


Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο με πυροσβέστες και συνεργεία έκτακτης ανάγκης να φθάνουν στην αποβάθρα μετά τη σύγκρουση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπως ανέφεραν λεπτομερώς οι μάρτυρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ρυμούλκησαν το εκτός ελέγχου σκάφος μακριά από το σημείο και εικάζεται ότι ο χειριστής του ταχύπλοου θα αντιμετωπίσει υψηλά πρόστιμα για τις ζημιές από το περιστατικό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ