Πάρνηθα: Αυτά τα αυτοκίνητα αναζητούν οι Αρχές για την επίθεση εναντίον εθελοντών


Ανθρωποκυνηγητό πραγματοποιείται για τους δράστες της επίθεσης σε βάρος των εθελοντών στην Πάρνηθα

Συγκλονιστικές είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την άγρια επίθεση που δέχθηκαν εθελοντές στην Πάρνηθα από αγνώστους και την έρευνα των Αρχών πάνω σε αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιείται ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της επίθεσης σε βάρος των εθελοντών και της δράσης του που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Στο στόχαστρο της Αστυνομία είναι δύο αυτοκίνητα σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν σε κάμερα εκπομπής του Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δράση της οργάνωσης VA Saving his Hood ξεκίνησε την Παρασκευή και σκοπό είχε να μαζέψει πολλά σκουπίδια από διάφορα σημεία της περιοχής. Τα τέσσερα άτομα που αποφάσισαν να υλοποιήσουν την ιδέα διανυκτέρευσαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής και κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.

Περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, δυο αμάξια με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο. Όταν οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν ρωτώντας τους: «Από πού είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι». Όταν τους εξήγησαν ότι είναι εθελοντές που καθαρίζουν το βουνό, οι νεαροί έφυγαν. Έπειτα από λίγα λεπτά όμως, επέστρεψαν με αυτοκίνητα και, όπως λέει ένα από τα θύματα της επίθεσης, φώναζαν «κάναμε Comeback».



«Την Παρασκευή ξεκίνησα ένα εγχείρημα από Δερβενοχώρια με σκοπό να φτάσω στην Ανάβυσσο περπατώντας και μαζεύοντας σκουπίδια. Αυτή η κίνηση υποστηρίχθηκε από διάφορους φίλους και εθελοντές που ήρθαν να βοηθήσουν χθες, Σάββατο 25 Μαΐου», ανέφερε o Βασίλης Σφακιανόπουλος.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το ένα θύμα της επίθεσης, Γιώργο Ταμπακάκη, ο οποίος ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να μιλήσει, καθώς είναι τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ