Ναύπακτος: Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο 13χρονος που νοσηλεύεται εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ


Ο 13χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στην παιδιατρική κλινική του Γ.Π. Νοσοκομείου Πατρών ενώ έχουν γίνει τρεις συλλήψεις 

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της κατάστασης της υγείας του 13χρονου, ο οποίος βρέθηκε λιπόθυμος στη Ναύπακτο, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ της περιοχής.

Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο στην παιδιατρική κλινική του Γ.Π. Νοσοκομείου Πατρών και σύμφωνα με το tempo24.news έχει ξεπεράσει το σοκ που υπέστη ο οργανισμός του και είναι θέμα χρόνου να λάβει εξιτήριο.

Ο 13χρονος λιποθύμησε μέσα σε μπαρ της περιοχής της Ναυπάκτου μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και κατέληξε στο νοσοκομείο με οξεία μέθη, ενώ άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας πέρασαν χειροπέδες στους δύο ιδιοκτήτες του μπαρ τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως και σε ακόμη έναν ενήλικο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 13χρονος ευρισκόμενος μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ναύπακτο, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις και υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, αφού εξήλθε του καταστήματος, διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική του Γ.Π.Νοσοκομείου Πατρών.

Ευτυχώς ο 13χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ δίπλα του βρίσκονται οι γονείς του.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας κατάσχεσαν συνολικά 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ χορηγήθηκε παραγγελία προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, για τη διενεργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον ανήλικο.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ανήλικος ο οποίος φιλοξενούσε τον ανήλικο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ