Πάνος Κοκκινόπουλος: «Αν η δουλειά είναι κακή, θα βυθιστεί»


Ο Πάνος Κοκκινόπουλος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επέστρεψε μέσα από τη νέα σειράς του Open tv «Ου Φονεύσεις».

Ήταν ρίσκο για εκείνον να επιστρέψει μέσα από ένα νεοσύστατο κανάλι;
«Αν η δουλειά είναι καλή -δεν λέω πως είναι- αλλά, αν είναι, θα ξεχωρίσει όπου και αν προβληθεί. Όπως και αντίστοιχα, αν η δουλειά είναι κακή, θα βυθιστεί. Το ΟΡΕΝ είναι ένα καινούργιο κανάλι, με καινούργιους ανθρώπους, που και εκείνοι ίσως να ρισκάρουν κάποια πράγματα. Γιατί και αυτή η σειρά ένα ρίσκο είναι. Δεν είναι ίδια με τη «10η εντολή», έχει διαφορές. Όπως είναι και για εμάς, είναι και για εκείνους. Ωστόσο, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν η πιο άνετη συνεργασία που είχα ποτέ. Πήγαμε με την Μπέσσυ Βουδούρη -που είναι ο αφανής ήρωας, το alter ego μου όλα αυτά τα χρόνια και ο άνθρωπος που τα οργανώνει όλα και μαζί αποφασίζουμε, μαζί προχωράμε-, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δεχτήκαμε από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, και με μία συνάντηση έγινε η δουλειά. Ποτέ δεν έχουμε κλείσει πιο γρήγορα και πιο εύκολα δουλειά»

Έχετε καταφέρει να κερδίσετε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η τηλεθέαση του «Ου φονεύσεις» αυξάνεται…
«Η σειρά έχει φτάσει σε κάτι διψήφια νούμερα, που κάποτε, αν αυτά τα νούμερα τα έπιανες σε κανονικό κανάλι, σου έκοβαν τη σειρά, ενώ τώ¬ρα πανηγυρίζουμε».

Όσον αφορά την αναζήτηση που κάνετε για τις ιστορίες που επιλέγετε, είναι πιο εύκολη σε σχέση με το παρελθόν;
«Ναι, λόγω των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι πολύ πιο εύκολη η αναζήτηση. Παλιά, θυμάμαι, έπρεπε να τρέξω σε εφημερίδες, σε δικογραφίες, ενώ τώρα με ένα «κλικ» τα έχεις όλα μπροστά σου. Υπάρχει περισσότερη αγριότητα σήμερα σε σχέση με το παρελθόν; Όχι. Απλά τώρα, μόλις συμβαίνει κάτι, μαθαίνεται αμέσως. Ας πούμε, για παράδειγμα, βλέπουμε πόσο πολλή παιδοφιλία υπάρχει ξαφνικά. Κάθε μέρα βγαίνει και ένας παιδόφιλος, ένας γονέας που ασελγεί πάνω στα παιδιά του. Αυτό δεν νομίζω ότι συμβαίνει μόνο τώρα. Απλά παλιά δεν το μαθαίναμε, γιατί δεν υπήρχε και o τρόπος να το μάθεις τόσο άμεσα και ίσως και τα στόματα δεν άνοιγαν τόσο εύκολα», λέει ο ίδιος στο mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ