To… άτακτο κορίτσι του Τεό Νιάρχου!


Ο µικρότερος γιος του Φίλιππου Νιάρχου, Τεό Νιάρχος, ερωτεύτηκε και δεν το κρύβει! Η Γαλλοαµερικανίδα Καµίλ Ρόου είναι η γυναίκα που τον εµπνέει ώστε να πραγµατοποιήσουν µαζί τα πιο τρελά όνειρά τους

Ο Τεό Νιάρχος έκανε στην αγαπηµένη του, Καµίλ Ρόου, το οµορφότερο δώρο για τα γενέθλιά της. Πραγµατοποίησε ένα από τα πιο τρελά όνειρά της, καθώς τη συνόδευσε σε ένα ταξίδι στην παγωµένη Ανταρκτική.

Εκεί, σύμφωνα με τη Realnews, το πανέµορφο µοντέλο αποφάσισε να γίνει «ένα» µε τη φύση και, παρά το υπερβολικό κρύο, έβγαλε τα ρούχα της και απαθανάτισε τη στιγµή. Η Καµίλ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητηµένα µοντέλα στο Λος Αντζελες, όπου και ζει µαζί µε τον Τεό.

Η γαλλοαµερικανική καταγωγή της τη βοήθησε να ξεχωρίσει και στον χώρο της υποκριτικής, όπου κάνει τα πρώτα της βήµατα. Γεννηµένη στο Παρίσι από µητέρα Αµερικανίδα που ήταν χορεύτρια µπουρλέσκ στο «Lido» και από πατέρα Γάλλο ρεστορατέρ, η Καµίλ… διάγει κοσµικό βίο από τα παιδικά της κιόλας χρόνια.

Υπήρξε σύντροφος του πασίγνωστου ηθοποιού από την ταινία «Twilight», Ρόµπερτ Πάτινσον, αλλά και ενός από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές της Αγγλίας, του Χάρι Στάιλς, ο οποίος ήταν και µέλος του συγκροτήµατος One Direction. Το κορίτσι µε τα γαλαζοπράσινα µάτια είναι ατίθασο και, αν και µόλις 29 ετών, έχει τολµήσει ήδη πολλά. Αυτή η πτυχή του χαρακτήρα της, µάλιστα, φέρεται να γοήτευσε τον Ελληνα κληρονόµο περισσότερο απ’ όλα. Η Καµίλ ποζάρει συχνά γυµνή, ενώ της αρέσει να προκαλεί µε τις δηλώσεις της και τον εκκεντρικό τρόπο ζωής της. Οταν τη ρώτησαν πέρυσι ποιο είναι το αγαπηµέ-νο της ταξίδι, εκείνη απάντησε: «Ο οργασµός».

Εχει υπάρξει επίσης ένα από τα αγγελάκια πασίγνωστης µάρκας εσωρούχων, µοντέλο µεγάλου οίκου µόδας, πρώην Playmate, ενώ παθιάζεται µε τις αισθησιακές ταινίες και τα θρίλερ µε σίριαλ κίλερ. Η ίδια, εκτός από τις σχέσεις της µε διάσηµους καλλιτέχνες, έγινε γνωστή µέσα από τη συµµετοχή της στην ταινία «Now is everything», όπου πρωταγωνιστεί ο Αντονι Χόπκινς. Αυτό το καλοκαίρι, το ζευγάρι κλείνει έναν χρόνο σχέσης και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα επισκεφθούν τη Μύκονο, όπου η µεγάλη αδελφή του Τεό, Ευγενία Νιάρχου, διατηρεί µπουτίκ των κοσµηµάτων Venyx, εταιρεία στην οποία είναι και καλλιτεχνική διευθύντρια.

To… άτακτο κορίτσι του Τεό Νιάρχου!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ