Κατερίνα Στικούδη: «Εγώ έκανα την πρόταση γάμου»!

Η Κατερίνα Στικούδη είναι πια μία παντρεμένη γυναίκα!

Μιλά αν ο γάμος με τον Βαγγέλη Σερίφη άλλαξε την καθημερινότητά τους και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως εκείνη έκανε πρόταση γάμου!
Και μέσα σε όλα αυτά είσαι πλέον και μια παντρεμένη γυναίκα. Για πες, αλλάζει κάτι με τον γάμο;

Για μένα δεν άλλαξε τίποτα, δεν ξέρω αν εσείς με βλέπετε διαφορετική. Εγώ θα συνεχίσω να φοράω τα σορτσάκια μου και τα ωραία μου τα ρούχα, να κάνω τις τρέλες μου και τα βιντεοκλίπ μου. Η μέρα του γάμου μου ήταν η πιο όμορφη της ζωής μου. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ, πήρα πολλή αγάπη. Μόνο τις βέρες μας δεν φοράμε, ως παντρεμένοι πια, για να μην τις χάσουμε.

Περιμέναμε όλοι ότι θα έκανες έναν γάμο-υπερπαραγωγή, με κάμερες, φώτα, celebrities και εσύ παντρεύτηκες 11.30 το πρωί ενός αυγουστιάτικου Σαββάτου σε ένα χωριό στη Θεσπρωτία. Γιατί;

Την αλήθεια; Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά. Ναι, στο χωριό Μορφάτι στη Θεσπρωτία. Δεν έχει σημασία το μέρος, πόσους καλεσμένους θα έχεις ή αν οι βέρες είναι 24 καράτια. Σημασία έχει εκείνη τη μέρα να έχεις ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου. Και γιατί, παρακαλώ, να μην παντρευτώ στο χωριό; Τα χωριά μας είναι πανέμορφα, όλη η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους.

Η πρόταση γάμου έγινε με τρόπο κινηματογραφικό;

Κινηματογραφικά γίνονται τα βιντεοκλίπ μου. Η πρόταση γάμου έγινε πάρα πολύ απλά. «Πάμε να το κάνουμε;». «Πάμε». Ήμασταν στην κουζίνα, το αγαπημένο μας μέρος μέσα στο σπίτι, και την ώρα που τρώγαμε του λέω «Να σου πω κάτι; Θέλεις να παντρευτούμε, να χαρούν και οι γονείς μας;», με τον Βαγγέλη να απαντάει «Αν το θέλεις, πάμε να το κάνουμε». Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα.

Άρα, εσύ έκανες την πρόταση γάμου.

«Ναι, εγώ έκανα την πρόταση γάμου στον Βαγγέλη με πολύ ευθύ τρόπο. Δεν είμαι ρομαντική σ’ αυτά. «Θέλεις;».«Θέλω». Ρομαντική είμαι στην καθημερινότητά μου, μπορεί να κλάψω με μια ταινία ή ένα ντοκιμαντέρ στον καναπέ και στην αγκαλιά του ανθρώπου μου» είπε στο People που είναι ένθετο στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής.

 

Κατερίνα Στικούδη: «Εγώ έκανα την πρόταση γάμου»!

Κατερίνα Στικούδη: «Εγώ έκανα την πρόταση γάμου»!

Κατερίνα Στικούδη: «Εγώ έκανα την πρόταση γάμου»!

Κατερίνα Στικούδη: «Εγώ έκανα την πρόταση γάμου»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here