Θοδωρής Αθερίδης: Μιλά για το ρόλο του στη σειρά «Μην ψαρώνεις»


Άρτια σκηνοθεσία, προσεγμένο σενάριο, άψογη φωτογραφία και εξαιρετικοί πρωταγωνιστές έχουν δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Ant1 «Μην ψαρώνεις».

Ο ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το ρόλο του.

«Υποδύομαι ένα λαϊκό άνθρωπο που παλεύει να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά του. Ένας άνθρωπος που έχει μάθει να παλεύει, καθώς έχει χάσει τη γυναίκα του εδώ και οκτώ χρόνια. Τον βρίσκουμε τη στιγμή που η σχέση του με διπλανή ψαραγορίτισσα, που τον θέλει πολύ, προχωράει και εκείνος είναι έτοιμος να γίνει πρόεδρος του συνδικάτου. Τότε μπαίνει στη ζωή του μια κυρία, που είναι αστή σε παρακμή, γιατί ο άντρας της τα έχασε όλα και αναγκάζεται να φύγει από την Εκάλη και να μετακομίσει στο κενό διαμέρισμα κάτω από το δικό τους. Ξεκινάει μια ταυτόχρονη ερωτική ιστορία μαζί της, που δεν είναι ακόμα συνειδητοποιημένη. Έτσι, βλέπουμε τις δύο αυτές τάξεις, της δικής μου οικογένειας και της δικής της, να συμβιώνουν, να έρχονται σε επαφή, να ερωτεύονται… Είναι μια σειρά που αγκαλιάζει δύο κόσμους σε έναν».

Με τεράστιες ταξικές διαφορές… Είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί; «Νομίζω είναι κάτι οικείο. Πραγματικά, έχω την αίσθηση ότι ισχύει αυτή η μαρξιστική αλήθεια, ότι ο άνθρωπος προσαρμόζεται στις συνθήκες. Σαφέστατα έχω την αίσθηση ότι επηρεάζει ο τρόπος που έχει μάθει κάποιος, αλλά είναι ισχυρότερο το κίνητρο ικανοποίησης των βασικών αναγκών. Είναι κάτι που θα βλέπαμε σήμερα, στην πραγματική ζωή», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ