Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης LIVE


Τη νίκη που θα τον κρατήσει σε επαφή με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση του με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει μια νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική.

Έτσι, στο σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ η νίκη είναι… μονόδρομος για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, προκειμένου να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη και που θα δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μπορέσει να σβήσει την ποινή από την UEFA.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει 28 βαθμούς και βρίσκεται 5 β. πίσω από τον Άρη. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης και έχοντας μαζέψει 21 βαθμούς, αρχίζει να νιώθει την… ανάσα των ομάδων που δίνουν μάχη για παραμονή στη Superleague.

Να θυμίσουμε πως όταν στις 6 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός πήγαινε στην Τρίπολη να παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης, όλα τα μάτια ήταν επάνω στη νεανική ομάδα του Γιώργου Δώνη, που είχε ξεκινήσει με πέντε νίκες το πρωτάθλημα Superleague. Και εκεί οι «πράσινοι» είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών, με το ισόπαλο 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό, ενώ ποτέ δεν έχει καταφέρει να μείνει αήττητος τέσσερα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος από τον Αστέρα εντός έδρας, αλλά όσα παιχνίδια πρωταθλήματος έχει κερδίσει, σχεδόν άλλα τόσα έχει ισόπαλα! Επτά και έξι αντίστοιχα!

Το εντυπωσιακό στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ότι και στα 14 που έχει επισκεφθεί ο Αστέρας τον Παναθηναϊκό, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο! Αντίθετα έχει πετύχει οκτώ γκολ στο δεύτερο, και κάποια από αυτά τον έχουν βοηθήσει να πάρει τις ισοπαλίες του. Ο Παναθηναϊκός επίσης τα γκολ του κυρίως τα βάζει στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έχει οκτώ στο πρώτο ημίχρονο και 14 στο δεύτερο σε αυτά τα παιχνίδια.

Η… παράδοση

Νίκες Παναθηναϊκού: 12

Ισοπαλίες: 12

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Νίκες Παναθηναϊκού: 7

Ισοπαλίες:6

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018, 20.30

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1

(47′ σουτ Μανιάς – 90′ πέναλτι Μακέντα. Στο 89′ 2η κίτρινη Κυριακόπουλος)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ