Ντάνη Γιαννακοπούλου: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς Έλα στη θέση μου


Για την «Μίκα» την ηρωίδα που υποδύεται αλλά και για τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Θα δούμε τη Μίκα να ζητάει από τον Βλάση να μείνουν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, ενώ ταυτόχρονα έρχεται κοντά με τον Μίμη. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάτι περισσότερο από μία απλή φιλία ανάμεσα τους;

«Μέχρι στιγμής είναι μία απλή φιλία. Έτσι το αντιλαμβάνομαι και αυτό υποδύομαι. Αλλά δεν ξέρουμε ποτέ τι γίνεται. Ο λόγος που έρχεται η Μίκα κοντά με τον Μίμη είναι επειδή η σχέση της με τον Βλάσση περνάει από σαράντα κύματα και βρίσκει έναν άνθρωπο να επικοινωνήσει και να την ακούσει. Δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει μέσα από αυτό. Όμως, γενικά, έτσι προκύπτουν οι μεγάλοι έρωτες… Δεν ξέρω τι θα γίνει με τη δική τους περίπτωση»

Θα δούμε ότι η Φαίη -παρά το γεγονός ότι θέλει ξανά πίσω τον πρώην άνδρα της- αποφασίζει να παντρευτεί τον Αντρέα. Αυτό ανακουφίζει τη Μίκα ή ο πόλεμος μεταξύ τους συνεχίζεται;

«Η Μίκα καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με μία πολύ σκληρή αντίπαλο. Μία γυναίκα που είναι πραγματικά αδίστακτη. Όμως, όταν η Φαίη κάνει τέτοιες κινήσεις, κερδίζει έδαφος η Μίκα, γιατί οι πιθανότητες ο Βλάσης να μείνει με τη Φαίη μειώνονται από τη στιγμή που παντρεύεται τον απαγωγέα του παιδιού της»

Άρα η Μίκα θα κερδίσει τελικά τον Βλάση;
«Μέχρι στιγμής, ναι!», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ