Φαίδρα Δρούκα: «Δεν θα διαφήμι­ζα ποτέ την κοιλιά, τη γέννα και τον θηλα­σμό μου»


Η Φαίδρα Δρούκα σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση του 2019 αλλά μίλησε και για το τι δεν θα έκανε η ίδια για λίγη περισσότερη δημοσιότητα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μίλησε επίσης για το λόγο που κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Κρατάτε τη ζωή σας μακριά από τη δημοσιότητα

Συνήθως δεν με ρωτούν κιόλας. Δεν νο­μίζω όμως πως ενδιαφέρει και κανέναν, υπό την έννοια πως είναι πολύ νορμάλ, ίσως και συντηρητική και πολύ έξω από τον χώρο του lifestyle. Δεν θα διαφήμι­ζα ποτέ την κοιλιά, τη γέννα και τον θηλα­σμό μου. Έχω δει τραγικά πράγματα για λίγο περισσότερη δημοσιότητα. Αν με ρωτήσουν απαντάω. Νιώθω πολύ περήφανη για την οικογένεια μου.

Αυτήν τη «μάχη» μεταξύ μυθο­πλασίας και ριάλιτι που φέτος είναι πιο αμφίρροπη από ποτέ, πώς την κρίνετε;

Το συζητάμε και στο γύρισμα. Μου φαίνε­ται τρελό που μια μεγάλη μερίδα κόσμου γκρινιάζει γιατί δεν γίνονται ωραία πράγμα­τα στην τηλεόραση και όταν γίνονται βλέ­πει ξανά μανά ανθρώπους να κυλιούνται στις λάσπες. Δεν τα ξέρω καν αυτά τα παι­χνίδια, δεν τα παρακολουθώ. Με ενημέρω­σαν και τα είδα λίγο για να ξέρω τι γίνεται στη δεύτερη σεζόν προβολής τους. Μια μερίδα κόσμου γοητεύεται από τα αγωνίσμα­τα. Γιατί δεν πάει να γυμναστεί και τα παρακολουθεί από τον καναπέ του;, είπε στο TV Έθνος!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ