Ελένη Φιλίνη: «”Μαρτύρησα” μετά τη μεταμφίεση ως Τόνι Σφήνος»


Η Ελένη Φιλίνη μεταμφιέζεται κάθε Κυριακή λόγω της συμμετοχής της στο επιτυχημένο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds FamiliarFace Sounds Familiar».

Η δημοφιλής ηθοποιός πιστεύει ότι μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα φανούν τα νέα, ταλαντούχα παιδιά της ομάδας, οπότε κι αυτό είναι στα συν του show.

«Είναι παιδιά με κλασικές σπουδές στο τραγούδι και όχι μόνο. Τα έξι παιδιά που είναι τραγουδιστές είναι όλα εξαιρετικά. Εμείς οι παλαιότεροι περνάμε καλά, το βλέπουμε το σόου από άλλη σκοπιά» λέει και προσθέτει: «Ολο αυτό που βλέπετε εσείς κάθε Κυριακή στις οθόνες σας είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς! Είναι όμως τόσο σωστά δομημένη η παραγωγή, που όλα γίνονται πιο εύκολα».

Η ταλαντούχα Ελένη, που την προσεχή Κυριακή θα… μεταμορφωθεί σε Ρένα Μόρφη, ακόμη συζητιέται για την αλλαγή της σε Τόνι Σφήνο: «Πέρασα πολύ καλά σαν Σφήνος, παρά το γεγονός ότι μου πήρε πολλή ώρα η μεταμόρφωση. Ηθελα πάνω από ένα δίωρο για να ετοιμαστώ, αλλά και μετά, για να ξεκολλήσω όλα αυτά που είχα πάνω μου… μαρτύρησα! Ωστόσο, άξιζε τον κόπο. Με έπαιρναν τηλέφωνο, μου έστελναν μηνύματα και για μία εβδομάδα με προσφωνούσαν Τόνι!» λέει στην Espresso και ολοκληρώνει αναφερόμενη στους όποιους επικριτές του προγράμματος: «Το “Your Face Sounds Familiar” δεν είναι reality αλλά ένα δημιουργικό show!».

Ελένη Φιλίνη: «”Μαρτύρησα” μετά τη μεταμφίεση ως Τόνι Σφήνος»

Ελένη Φιλίνη: «”Μαρτύρησα” μετά τη μεταμφίεση ως Τόνι Σφήνος»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ