Κώστας Μακεδόνας: Αυτός είναι ο λόγος που έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις με τα παιδιά του Rising Star


Τον γνωρίζουμε μέσα από διαφορετικούς χώρους και καλλιτεχνικά ακούσματα.

Η συμμετοχή του Κώστα Μακεδόνα στο talent show «Rising Star», στην κριτική επιτροπή, αποτέλεσε έκπληξη, έδωσε μια άλλη εικόνα σου στον κόσμο.

«Δεν ήμουν ποτέ με παρωπίδες, δεν είχα. Ποτέ δεν ήμουν σκληροπυρηνικός σε κάτι. Καμιά φορά αυτό είναι καλό, άλλη, πάλι, κακό. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι διαχωρισμοί, «εμείς είμαστε οι… έτσι, οι άλλοι είναι οι… από εκεί». Μπορούν να υπάρξουν πράγματα, σαφώς δεν θα πάω να κάνω κάτι ακραίο»

Είχε την ίδια αίσθηση για τα τάλεντ σόου και πριν από τη συμμετοχή του;

«Δεν έβλεπα τα ριάλιτι γενικώς, απλώς όταν μου έγινε η πρόταση, που ήταν τάλεντ σόου, γιατί ριάλιτι ήταν το «Big Brother», είχα όλα τα εχέγγυα ότι θα ήταν μια δουλειά στηριγμένη σε αξιοπρεπείς βάσεις. Δεν ήθελα να έχω το χαρακτήρα του να κρίνω και νομίζω ότι το απέδειξα αυτό. Ήμουν περισσότερο ο άνθρωπος που συμβούλευε, όχι μόνο τα παιδιά που ήταν στη δική μου ομάδα, αλλά και στις άλλες, κάτι που εκτίμησαν πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω κρατήσει φιλικές σχέσεις με πάρα πολλά από τα παιδιά αυτά. Αυτό ήθελα να είναι ο ρόλος μου, ήθελα να μεταφέρω κάτι από όλα αυτά που έχω μάθει, όλα αυτά τα χρόνια, σε νέους ανθρώπους που έχουν όνειρα, όπως είχα κάποτε κι εγώ», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ