Πήρε θέση ο Μπλατ για την αποχώρηση του Ολυμπιακού: “Στηρίζω τους ιδιοκτήτες, αλλά…”


Ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε την απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να αποχωρήσει η ομάδα του στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ και σχολίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο πολύπειρος προπονητής των Πειραιωτών, σε δηλώσεις του στο «sport5.co.il», τόνισε ότι στηρίζει τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνεί με την απόφαση που πήρε.

«Η ομάδα πήρε μία απόφαση με την ελπίδα να αλλάξει κάτι σε σχέση με την αντιμετώπιση της διαιτησίας. Είναι εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Στηρίζω τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως συμφωνώ με την απόφαση να αποχωρήσουμε. Βρίσκομαι λίγο καιρό στην Ελλάδα και σε αυτή τη θέση, δεν έχω την εμπειρία παλαιότερων ετών για το τι συμβαίνει. Στην ατμόσφαιρα έχει δημιουργηθεί πλέον ένα σκάνδαλο, ωστόσο… είχε γίνει ήδη η έκρηξη του νερού και η ομάδα αποφάσισε να πάρει θέση με αυτόν τον τρόπο», τόνισε ο Μπλατ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ