«Ο Σταρόβας είναι σαρωτικός, ο Γεωργούλης έχει γερή ατάκα, ο Μαζωνάκης έχει υποδόριο χιούμορ»

Η Μιμή Ντενίση είναι ενθουσιασμένη που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar και μιλάει για την υπέροχη συνεργασία της με τους υπόλοιπους κριτές, τον Αλέξη Γεωργούλη, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για το βιτριολικό χιούμορ σου, αλλά ούτε και για τον αυτοσαρκασμό σου!

Με έχουν στον νου τους απόμακρη, λες και είμαι η Θεοδώρα! Ευκαιρία είναι, λοιπόν, να δουν ότι έχω και χιούμορ. Μόνο με χιούμορ και γέλιο θα τη βγάλουμε καθαρή με όσα συμβαίνουν. Υπάρχει σοβαροφάνεια με πράγματα που δεν είναι σοβαρά. Σοβαρή είναι η υγεία, η χώρα μας, που είναι γεμάτη τραύματα. Εκεί να είμαστε προσεκτικοί και μετρημένοι. Οφείλουμε να είμαστε αληθινά προσεκτικοί. Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να διασκεδάσουμε, να ξεσκάσουμε λίγο κι αυτό φέρνει το «YFSF». Μια μικρή απόδραση.

Υπάρχει μια χημεία στην κριτική επιτροπή…

Ναι, και είμαι χαρούμενη για αυτό! Εχουμε όλοι χιούμορ. Ο Σταρόβας είναι σαρωτικός, ο Γεωργούλης έχει γερή ατάκα, ο Μαζωνάκης έχει υποδόριο χιούμορ, όπως κι εγώ. Είναι όλοι τους υπέροχοι και έχω να σου καταγγείλω ότι πρώτη πηγαίνω εγώ στο πλατό κι ύστερα εκείνοι. Αντί να αργήσει η γυναίκα, αργούν αυτοί (σ.σ.: γελάει)! Πού το ξανάκουσες αυτό, πες μου! Από την άλλη, υπάρχει μια γερή ομάδα παικτών κάποιοι έχουν πολύ καλή φωνή, άλλοι είναι πολύ καλοί στις μιμήσεις. Το υλικό είναι δυνατό, πάντως, και δουλεύει σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 Πηγή: Realnews

«Ο Σταρόβας είναι σαρωτικός, ο Γεωργούλης έχει γερή ατάκα, ο Μαζωνάκης έχει υποδόριο χιούμορ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here