Αγνοούμενοι Κρήτη – Το μοιραίο τηλεφώνημα: «Σώστε μας, πνιγόμαστε»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους τέσσερις αγνοούμενους που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, που χθες το βράδυ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερό του ποταμού Γεροπόταμου, στη Μεσαρά – Τα αγωνιώδη τηλεφωνήματά τους: «Σώστε μας, πνιγόμαστε» – Βρέθηκε εξάρτημα από το ΙΧ

Το χρονικό του θρίλερ

Στο αυτοκίνητο όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου, επέβαιναν η 30χρονη οδηγός, ο 29χρονος σύζυγος της, η 58χρονη μητέρα και η 21χρονη αδερφή της. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο ύψος «τρία αστέρια», στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή τους από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια.

Τα δύο τηλεφωνήματα: «Σώστε μας, πνιγόμαστε»

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η οδηγός του αυτοκινήτου τηλεφώνησε στο 100 στις 0:52 λέγοντας «ελάτε γιατί πνιγόμαστε», με την κλήση να διαρκεί 13 δευτερόλεπτα, αναφέρει το Flashnews.gr. Στις 0:55 τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο σύζυγός της, αναφέροντας ότι βρίσκονται κοντά στο κέντρο “Αυγερινός live”, «σώστε μας γιατί θα πνιγούμε», είπε στους Αστυνομικούς, με την κλήση να διαρκεί 52 δευτερόλεπτα.

Την ίδια στιγμή, η αδερφή της οδηγού που βρισκόταν στις Αρχάνες, επισκέφθηκε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενημερώνοντας τους Αστυνομικούς για την κατάσταση, τονίζοντας ότι η οικογένεια της πνίγεται.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here