Απίστευτο περιστατικό! Τι ζήτησε ιερέας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε το βίντεο

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέας στη Φλώρινα κατά τη διάρκεια της κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Φλώρινας ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος.

Το ενδιαφέρον όμως στρέφεται στο πρώτο περιστατικό, όπου ο ιερέας ήθελε την δημόσια μετάνοια του βουλευτή για τη Συμφωνία των Πρεσπών με εκείνον να τον χαρακτηρίζει «τραμπούκο».

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα γράφει το kozan.gr, ο ιερέας αφού ευλόγησε την πίτα, προέβη σε μια σύντομη ομιλία, όταν κάποια στιγμή, προέτρεψε το βουλευτή Φλώρινας Κώστα Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το θέμα της Μακεδονίας.

«Λυπάμαι για το συγκεκριμένο περιστατικό.Η ορθοδοξία έχει διδάξει αγάπη και με τα όσα είπε για το πρόσωπό μου (φαντάζομαι και για την κυβέρνηση), αυτό δεν είναι αγάπη. Ο συγκεκριμένος (ιερέας) έχει δείξει δείγματα τραμπουκισμού κρεμώντας αβγά στο γραφείο μου, μετά από κάποιο συλλαλητήριο», απάντησε ο βουλευτής Φλώρινας.
Το λόγο έλαβαν, στη συνέχεια, τόσο ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης, που αρχικά, χαρακτήρισε καλή τη Συμφωνία των Πρεσπών, προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, που διαφώνησε μαζί του, λέγοντάς του ότι δώσαμε, τό όνομά μας, τη γλώσσα μας κ.λπ.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here