Μαρία Ιωαννίδου: «Η ζωή μου είχε ανατροπές. Έχασα νωρίς τους δικούς μου, δεν έκανα παιδί…»


Μια σχέση μαμάς και κόρης διαφορετικής από όλες τις άλλες, όσο διαφορετική είναι πλέον η ζωή για τη Σάντυ και τη Νενελα στην κωμωδία του Ant1 «Μην ψαρώνεις».

Η Μαρία Ιωαννίδου δηλώνει ευτυχισμένη που υποδύεται τη «Νενέλα» και μιλά για το ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερος κύκλος.

«Υπάρχει αυτή η προοπτική. Αν όλα πάνε καλά, γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, θα συνεχίσουμε. Κι αυτό είναι μια δικαίωση,.. Η ζωή μου είχε ανατροπές, έχασα τους ανθρώπους μου πολύ νωρίς, τους γονείς μου, τον Φρέντυ. Αλλά ξαφνικά αισθάνομαι ότι με δικαιώνει. Ότι αυτό που επέλεξα, θυσιάζοντας τόσα πράγματα, το να μην κάνω παιδί, να μην κάνω ταξίδια, να μη ζήσω πράγματα που ζει ένα κορίτσι, είχε αντίκρισμα. Και αισθάνομαι χαρούμενη να με δικαιώνει και ο κόσμος και συνάδελφοι, ακόμη και κάποιοι που είχαν σχολιάσει αρνητικά. Έχω δεχθεί αρνητική κριτική και οι γυναίκες έχουν υπάρξει πολύ ανταγωνιστικές μαζί μου λόγω χορού. Ο Σειληνός θεωρούσε πως ό,τι ωραίο έχουμε πρέπει το δείξουμε, οπότε είχα μεγάλο ανταγωνισμό. Ήμουν μια κοπέλα που έλαμπε και τώρα αργώ να μεγαλώσω. Αυτό λογικά έφερνε ανταγωνισμό, επειδή είμαστε τέτοιος λαός. Ο Φρέντυ έλεγε «οι μισοί Έλληνες μισούν τους άλλους μισούς. Κι όταν δεν μισούν, είναι μισοί». Αυτό το τσιτάτο του μου έχει μείνει», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες tv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ