Τάμτα: «Αν δεν μου ασκήσει η κόρη μου, τότε ποιος θα το κάνει;»


Φέτος η Τάμτα θα έχει την τιμή και τη χαρά να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision.

H ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της τόσο για το διαγωνισμό και τις ευκαιρίες που δίνει όσο και για τη σχέση με την κόρη της.

Σου έχει ασκήσει ποτέ κριτική η κόρη σου;
«Αν δεν μου ασκήσει η κόρη μου, τότε ποιος θα το κάνει; Και είναι απόλυτα ελεύθερη σε αυτό και έχει και τον τρόπο της, όταν το κάνει. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί να είναι αντικειμενική, αλλά μου ασκεί πάντα. Κι εγώ το θέλω πολύ αυτό, χρειάζομαι την κρίση της για πολλούς λόγους. Ανήκει άλλωστε και σε μια γενιά που μπορεί να είναι το βασικό μου κοινό»

Πολλοί καλλιτέχνες βλέπουν την Εurovision ως ένα εισιτήριο για μια καριέρα στο εξωτερικό. «Η Εurovision σου δίνει την ευκαιρία να σε δουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι. Αν από αυτή τη διαδικασία υπάρχει η πιθανότητα να προκύψει κάτι είναι πολύ σημαντικό. Τα όνειρα είναι πάντα μεγάλα, αλλά δεν έχω αυτές τις προσδοκίες. Θα παλέψω για το καλύτερο»

Έχεις κάποιο γούρι; «Τελευταία έχω αποκτήσει ένα ενεργειακό κρύσταλλο και έχω και μια μικρή εικονίτσα της Παναγίας, την οποία έχω όπου τραγουδάω στο χώρο μου, επειδή την αγαπώ. Αλλά δεν έχω κάποιο αντικείμενο το οποίο αν για παράδειγμα το χάσω δεν θα βγω να τραγουδήσω», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ