Κώστας Μακεδόνας: «Δεν άλλαξε καθόλου η κοσμοθεωρία μου μετά το ατύχημα»


Για το παραλίγο μοιραίο ατύχημά του με το ελικόπτερο που έπεσε σε απόκρημνη πλαγιά της Πάρνηθας τον Μάιο του 2008 μίλησε ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος θυμάται εκείνες τις τραγικές στιγμές.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το ατύχημα που είχε.

«Δεν με ενοχλεί όταν με ρωτούν για αυτό, έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα, θα με ενοχλούσε και θα ένιωθα άβολα, αν είχα κάποια εμπλοκή εγώ στο ατύχημα, αν έφταιγα εγώ» 

Μετά από αυτό που πέρασε άλλαξε η κοσμοθεωρία του;
«Όχι, δεν άλλαξε καθόλου η κοσμοθεωρία μου μετά το ατύχημα. Η κοσμοθεωρία μου ήταν η ίδια και πριν πάθω το ατύχημα, δεν χρειάστηκε να γίνει αυτό. Ήξερα από παιδί ότι η ζωή μας είναι μικρή, ήθελα να την ευχαριστηθώ και να κάνω πολλά πράγματα, συνεχίζω να τα κάνω, έτσι ήθελα να χαίρομαι την κάθε μου μέρα. Αγαπώ τη ζωή και θέλω να είμαι μέσα στα πράγματα. Κάθε μέρα θέλω να περνάω όμορφα εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι και να το χαιρόμαστε. Αυτό που δεν μπορούμε να το κάνουμε είναι ωραίο να το έχεις στο μυαλό σου και ας είναι ουτοπία, να ζούμε την κάθε μέρα μας σαν να είναι η τελευταία, αυτό θέλω κι εγώ, αυτό κάνω, το έκανα πάντα και δεν έχει αλλάξει κάτι. Επιβεβαιώθηκα», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ