Άντα Λιβιτσάνου: «Είμαι γλυκατζού. Γι’ αυτό χτυπιόμαστε στα γυμναστήρια!»


Εκτός από ηθοποιός, είναι και μια εκπληκτική cake designer και αθεράπευτη γλυκατζού!

Η Άντα Λιβιτσάνου μιλά για το πιο τρελό που της έχουν ζητήσει να φτιάξει και τι είναι αυτό που την εμπνέει για να δημιουργήσει τα γλυκά της.

Τι σε εμπνέει για να δημιουργήσεις τα γλυκά σου;

«Μπορεί να είναι η μουσική, ένας ζωγράφος, ο πελάτης ο ίδιος. Ειδικά όταν έρχονται στο κατάστημα να δώσουν την παραγγελία τους, η επαφή αυτή είναι πολύ ωραία γιατί καταλαβαίνουμε και συζητάμε το τι ακριβώς θέλουν. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια το αφήνουν αρκετά και στη δική μας κρίση. Ευτυχώς, έχει τελειώσει η περίοδος που κάποιος φέρνει μία φωτογραφία και ζητάει αυτό ακριβώς που απεικονίζει. Προσπαθούμε να μην κάνουμε copy paste, αλλά να δίνουμε τη δική μας πινελιά. Είναι κάτι που θέλουμε».

Ποιο είναι το πιο τρελό/δύσκολο πράγμα που σου έχουν ζητήσει να φτιάξεις;

«Είναι πολλά. Ζούμε στην εποχή του browsing και βλέπουμε πράγματα που μπορεί σε κάποιον να παίρνει μήνες να τα δημιουργήσει. Υπάρχουν πελάτες που έχουν δει κάτι τέτοιο και παράλληλα ζητάνε να είναι και μους τούρτα. Συνήθως καταφέρνουμε και εξηγούμε τι μπορεί να γίνει και τι όχι. Μας ενδιαφέρει πρώτα η γεύση και μετά η εμφάνιση. Θεωρώ ότι η εικόνα που προσφέρουμε είναι .καλή, όμως η γεύση είναι καλύτερη».

Στις συνταγές έχεις συμπεριλάβει και ένα gluten free γλυκό. Είναι μέσα στα σχέδια σου να κάνεις και vegan προτάσεις;

«Η μηλόπιτα είναι μια εύκολη συνταγή που τη φτιάχνω και στο σπίτι για τον άντρα μου. Όταν δεν θέλω να τρώμε άλευρα, τα αντικαθιστώ με πούδρα αμυγδάλου. Δεν έχουμε τόσο μεγάλη ζήτηση για «καθαρόαιμο» vegan. Σέ κάποιες περιπτώσεις το ζητάνε λόγω μόδας και σε κάποιες άλλες λόγω πραγματικής ανάγκης. Με ενδιαφέρει το κομμάτι του vegan και είναι κάτι με το οποίο στο μέλλον θα ασχοληθώ περισσότερο! Πιστεύω όμως ότι γευστικό δεν θα έχει ποτέ καμία σχέση με μια κανονική τούρτα.

Σου αρέσουν τα γλυκά;

«Εννοείται. Είμαι γλυκατζού. Γι’ αυτό χτυπιόμαστε στα γυμναστήρια! Κανένας άνθρωπος δεν θα πάθει τίποτα αν φάει ένα καλής ποιότητας γλυκό μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Ποιο γλυκό θα έφτιαχνες για τον καλό σου στη Γιορτή των Ερωτευμένων;

«Red velvet κέικ, που είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά!», λέει στο instyle.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ