Κέιτ Μίντλετον: Δύσκολες ώρες για την Πριγκίπισσα – Σοβαρές επιπλοκές από τις χημειοθεραπείες


Την αποκάλυψη έκανε η Κέιτι Νίκολ, ειδήμων στα βασιλικά θέματα

Η Kέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη διάγνωσή της με καρκίνο στις 22 Μαρτίου σε ένα συγκινητικό βίντεο που μεταδόθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Μετά τη δραματική ανακοίνωση κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει πλήρως.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει τις χημειοθεραπείες της για τον καρκίνο και νέα βασιλική πηγή μεταφέρει όλες τις πληροφορίες σχετικά.

Όπως λοιπόν κυκλοφόρησε, η πριγκίπισσα φέρεται πως έχει περάσει τις δύσκολες στιγμές της χημειοθεραπεία της και συνεχίζει με αισιοδοξία, θέλοντας να ξεπεράσει το πρόβλημα.

«Αντέχει καλύτερα την προληπτική χημειοθεραπεία. Νομίζω ότι πέρασε δύσκολα στην αρχή. Αυτά είναι ισχυρά φάρμακα που παίρνει, αλλά τα ανέχεται καλύτερα και τα πηγαίνει καλύτερα. Είχαμε αναφορές από μέλη του κοινού ότι βγήκε έξω και κυκλοφορούσε. Έχω ακούσει από ορισμένους ανθρώπους ότι… είναι έξω με τα παιδιά. Αυτό είναι ένα πραγματικά θετικό σημάδι», αποκάλυψε η Κέιτι Νίκολ στο Entertainment Tonight.

«Πρόκειται οπωσδήποτε να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα», ανέφερε η ειδικός στα βασιλικά θέματα, απαντώντας στις φήμες που την θέλουν να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στα βασιλικά της καθήκοντα.

«Περνάει μια πολύ εξαντλητική θεραπεία που έχει τις επιπτώσεις της. Αν και μου είπαν ότι έχει κάνει στροφή και τα πάει καλύτερα, θα είναι ακόμα επιρρεπής σε λοιμώξεις καθώς θα περνάει αυτή την προληπτική χημειοθεραπεία. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σχετικά με το με ποιον έρχεται σε επαφή. Δεν θα θέλει να θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο», συμπλήρωσε για την Κέιτ Μίντλετον.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ