Μήπως ήρθε η ώρα να τον σχολάσεις; Δες τα σημεία που φωνάζουν


Μήπως ήρθε η ώρα να τον σχολάσεις; Είτε το ζεις με πάθος, πόθο και συναίσθημα ή το βλέπεις σαν ξεκάθαρη σαρκική επαφή, η χημεία είναι απαραίτητη

Οι σχέσεις έχουν γίνει πολύπλοκες τα τελευταία χρόνια και αν απαιτούσαν πριν μια φορά χρόνο και διάθεση για την διαχείριση τους, τώρα χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να είναι υγιείς.

Όσον αφορά τον τομέα του σεξ, ο οποίος είναι βασικός για ένα ζευγάρι, σίγουρα μπορείς να καταλάβεις αν υπάρχει η σπίθα με τον καλό σου ή αν τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Καλώς ή κακώς η εpωτική χημεία μας με κάποιον είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι για το αν πρέπει να συνεχίσουμε να βγαίνουμε ή όχι μαζί του.

Παρακάτω θα διαβάσεις για όλα εκείνα τα σημάδια που αποκαλύπτουν το ότι ήρθε μάλλον η ώρα να χωρίσεις.

Μήπως ήρθε η ώρα να τον σχολάσεις; Δες τα σημεία που φωνάζουν

Ο καλός σου γελοιοποιεί αυτά που θέλεις στο σεξ

Μπορεί εσύ να θέλεις να μοιραστείς τις φαντασιώσεις σου, αλλά κάθε φορά που του μιλάς εκείνος σε ειρωνεύεται ή σε βρίσκει γραφική και γελάει με όσα ακούει. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις όμως άσχημα για αυτά που θέλεις να δοκιμάσεις, ούτε θα πρέπει να σε σταματήσει εκείνος.

Δεν ενδιαφέρεται για τους οpγασμούς σου

Γίνεται η φάση μεταξύ σας και μόλις εκείνος ολοκληρώσει, σταματάει να ασχολείται μαζί σου και καταλήγεις να κάνεις μόνη σου όλη την δουλειά. Δεν πάει έτσι όμως, γιατί το σeξ είναι μια πράξη που πρέπει να ευχαριστεί και τους δυο.

Κάνει μη κολακευτικά σχόλια για το σώμα σου

Ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι μετά το σεξ σου κάνει σχόλια για γυμναστήρια, διατροφές κλπ. Προφανώς και κανείς δεν έχει το τέλειο σώμα και είναι επιλογή του να είναι μαζί σου, όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε κάνε να νιώσεις ανασφάλεια. Αν δεν του αρέσεις όπως είσαι, ας φύγει.

Παρεξηγείται με το παραμικρό σχόλιο

Οτιδήποτε μπορεί να του πεις πάνω στην πράξη, όπως π.χ. “λίγο πιο ήρεμα” ή “λίγο πιο πάνω”. Ακόμα και αν εσύ δεν του το λες επικριτικά, νιώθεις έτσι, όμως αν εκείνος παρεξηγείται με τέτοια σχόλια, έχει θέμα με τον εγωισμό του και τον νοιάζει πιο πολύ να δείχνει ο τέλειος εpαστής, παρά να προσπαθήσει για να γίνει.

Σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δεν θες

Δεν μιλάμε για extreme καταστάσεις, όπως π.χ. το BDSΜ, αλλά είτε για στάσεις και πράξεις που εσένα γενικά δεν σου αρέσουν. Δεν έχει δικαιώμα να σου επιβάλλει τίποτα και αν επιμένει και δεν δέχεται το όχι, τότε να πάει αλλού να βρει αυτά που ψάχνει.

Αηδιάζεις όταν φιλιέστε

Αν το φιλί δεν είναι καλό, τότε και όλα τα υπόλοιπα δε θα είναι. Οπότε το θέμα θα εμφανιστεί και στο σεξ και σίγουρα δε θα σε ικανοποιήσει.

Πάντα φαντάζεσαι ότι είναι κάποιος άλλος την ώρα που το κάνετε

Είτε είναι διάσημος ο άλλος, είτε κάποιος γνωστός σου, το ό,τι τον σκέφτεσαι ενώ κάνεις σεξ με το αγόρι που βγαίνεις μάλλον δεν είναι και τόσο καλό σημάδι. Ειδικά όταν γίνεται όλο και πιο συχνά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ